Iλινόις: Στα δικαστήρια οι γονείς 8χρονου αγοριού που πέθανε, «σκελετωμένο» και ξυλοκοπημένο

Το 8χρονο αγόρι ζούσε μια κόλαση μέσα στο δωμάτιό του.

by Times Newsroom

Μια τραγική ιστορία που συντάραξε το Ιλινόις στις 29 Μαρτίου του 2022 έρχεται και πάλι στην επιφάνεια με αφορμή την εκδίκασή της.

Τότε είχε βρεθεί ένα 8χρονο αγόρι χωρίς τις αισθήσεις του ξυλοκοπημένο και σκελετωμένο στο σπίτι του με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του μετά στο νοσοκομείο.

Τώρα ο πατέρας του 8χρονου Navin Jones αντιμετωπίζει έως και ισόβια κάθειρξη αν καταδικαστεί για φόνο πρώτου βαθμού καθώς η μητέρα του έχει ήδη δηλώσει ένοχη για το αποτρόπαιο έγκλημα, ενώ συμφώνησε να καταθέσει εναντίον του πατέρα του αγοριού.

Το αγοράκι ζύγιζε μόλις 30 κιλά και βρέθηκε σε ένα κλειδωμένο δωμάτιο που ήταν γεμάτο ούρα και περιττώματα, ενώ είχε σημάδια σωματικής κακοποίησης στο πρόσωπο, το σώμα, τα χέρια και τα πόδια του.

Όταν έφτασε η αστυνομία στο σπίτι του 8χρονου βρήκε ένα σημείωμα στο υπνοδωμάτιό του που έγραφε: «Μην δίνετε στον Navin φαγητό ή ποτό. Μην τον αφήσετε να βγει από το δωμάτιο. Έχει ό,τι χρειάζεται μέχρι να ξυπνήσω».

Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι το δωμάτιο του αγοριού ήταν αηδιαστικό και άθλιο, με μόνο ένα κρεβάτι και ένα παιχνίδι, ενώ το υπόλοιπο σπίτι στη ήταν «καλά επιπλωμένο» με ένα πλήρως εξοπλισμένο ψυγείο και ντουλάπι τροφίμων.

Το υλικό από κάμερα σώματος αστυνομικού κατέγραψε την στιγμή της άφιξης των αρχών στο οίκημα που είχε μετατραπεί σε κόλαση για το 8χρονο αγόρι, μετά από κλήση της μητέρας του αγοριού που ανέφερε ότι το παιδί δεν ανταποκρίνονταν.

Η μητέρα, φαίνεται να κάθεται στα σκαλιά του σπιτιού, κλαίγοντας στα χέρια της, ενώ καπνίζει ένα τσιγάρο.

Όταν ο πατέρας πληροφορείται ότι υπάρχει πιθανότητα να μην μπορεί να γίνει ανάνηψη του παιδιού, ο πατέρας τρέχει σε ένα αυτοκίνητο, χτυπάει τις γροθιές του στο καπό και φωνάζει: «Δεν υπάρχει καμία γ…η πιθανότητα».

Η κάμερα σώματος μέσα στο σπίτι έδειξε την ακαταστασία, αλλά και το άθλιο δωμάτιο στο οποίο ζούσε ο Navin.

Η μητέρα του, είπε στους αστυνομικούς ότι έβαλε το αγόρι στο ντους όταν παρατήρησε ότι δεν ανέπνεε. Ο Navin πέθανε αργότερα την ίδια μέρα στο νοσοκομείο.

Ο ντετέκτιβ Roberto Vasquez, ο οποίος παρευρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος, δήλωσε ότι η μυρωδιά που έβγαινε από το δωμάτιο του μικρού αγοριού δεν έμοιαζε με οτιδήποτε άλλο είχε μυρίσει στο παρελθόν. Δεν υπήρχαν σεντόνια ή κουβέρτες στο κρεβάτι του.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com