ΗΠΑ: Αστυνομικοί σκότωσαν παιδόφιλο – Θα συναντούσε 2 ανήλικα κορίτσια σε ξενοδοχείο

Η αστυνομία πυροβόλησε και σκότωσε έναν παιδόφιλο που έβγαλε όπλο, όταν άνοιξε την πόρτα ενός ξενοδοχείου περιμένοντας να συναντήσει και να βιάσει δύο ανήλικα κορίτσια στις ΗΠΑ.

by Times Newsroom

Σύμφωνα με το dailymail.com, ο 67χρονος όταν πήγε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και άνοιξε η πόρτα βρέθηκε αντιμέτωπος με αστυνομικούς του Σιάτλ που περίμεναν να τον συλλάβουν στο DoubleTree Suites.

Τα πλάνα από κάμερα ασφαλείας δείχνουν τον άνδρα, που φορά σακάκι και κρατά μία τσάντα, να φτάνει στο σημείο στις 15:13 της Τετάρτης και να χτυπάει την πόρτα.

Αμέσως τράβηξε όπλο πριν τον ακινητοποιήσουν οι αστυνομικοί και ένας από αυτούς προσπάθησε να του το πάρει από τα χέρια.

Το όπλο εκπυρσοκρότησε μία φορά στον αέρα, με την σφαίρα να περνά ξυστά από τα πόδια ενός αστυνομικού, πριν ένας συνάδελφός του πυροβολήσει τον παιδόφιλο δύο φορές, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος. Στη συνέχεια τρεις αστυνομικοί τον πυροβόλησαν πάνω από 12 φορές και αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο σημείο.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Σιάτλ, Άντριαν Ντίαζ, δήλωσε ότι τα εγκλήματα στο Διαδίκτυο κατά παιδιών αυξήθηκαν κατά 67% από το 2022 έως το 2023.

«Για τους αξιωματικούς μας, αυτές οι καταστάσεις είναι επικίνδυνες, απρόβλεπτες και μπορούν να κλιμακωθούν γρήγορα», είπε.

Οι αστυνομικοί συνεργάζονταν με την πολιτεία της Ουάσιγκτον για τα Διαδικτυακά Εγκλήματα κατά των Παιδιών. Τα στελέχη της συγκεκριμένης υπηρεσίας  είχαν παγιδεύσει τον παιδόφιλο μέσω διαδικτύου αποκαλύπτοντας τις άρρωστες ορέξεις του.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com