Κασσελάκης απειλεί με δημοψήφισμα – Για αυταρχισμό τον κατηγόρησε ο Φλαμπουράρης και αποχώρησε

by Times Newsroom

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αρχικά έστειλε τελεσίγραφο, ξεκαθαρίζοντας ότι θα υπάρξουν συνέπειες σε όποιον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ καταψηφίσει το ν/σ για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Σε ό,τι αφορά τη συζήτηση για τη διαδικασία εκλογής των νομαρχιακών και οργανώσεων μελών σε όλη την Ελλάδα ο κ. Κασσελάκης επέμεινε στη θέση του για υβριδικό μοντέλο, ρίχνοντας εκ νέου στο τραπέζι το «χαρτί» του δημοψηφίσματος: «Άμα δεν γίνει δεκτή η εισήγηση μου, θα πάμε σε δημοψήφισμα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι ενστάσεις που υπήρξαν για το αδιάβλητο της διαδικασίας ήταν αναμενόμενες, ωστόσο ο κ. Κασσελάκης επέμενε, και φαίνεται πως τους είπε «άμα κάποιος διαφωνεί να σηκωθεί να το πει».

Στο σημείο φέρεται να αντέδρασε ο Αλέκος Φλαμπουράρης ο οποίος μαζί με άλλα στελέχη αποχώρησαν. Το πολύπειρο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε ότι «δεν γίνεται συζήτηση με τέτοιους όρους, είναι αυταρχικός αυτός ο τρόπος συμπεριφοράς».

Η δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη αποτελεί προφανώς προειδοποίηση προς τον υπερτομεάρχη της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη που φέρεται διατεθειμένος να καταψηφίσει η να απέχει από την ονομαστική ψηφοφορία που θα γίνει αύριο Πέμπτη (15/2).

Μέχρι και αυτή την ώρα υπάρχουν πέντε «επίφοβοι» βουλευτές. Ο Παύλος Πολάκης, ο Βασίλης Κόκκαλης, ο Μίλτος Ζαμπάρας, η Αθηνά Λινού και η Νίνα Κασιμάτη – αν και κομματικές πηγές σημείωναν, σήμερα, πως αισιοδοξούν ότι εν τέλει θα ψηφίσουν όλοι.

Στέφανος Κασσελάκης: Ανέβηκαν οι τόνοι και από τον Θεοχαρόπουλο

Τη σκυτάλη των… διαξιφισμών πήρε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην παρουσία του Διονύση Τεμπονέρα στη χθεσινή εκδήλωση της «Εφημερίδας των Συντακτών», στην οποία μάλιστα παρευρέθηκε απροειδοποίητα και ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Δεν είναι δυνατόν ο πρόεδρος του κόμματος να νομιμοποιεί με τη στάση του εκδηλώσεις στις οποίες παρευρίσκονται στελέχη που υπέκλεψαν έδρες από τον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στα σημερινά στελέχη της Νέας Αριστεράς.

Νωρίτερα, στην Πολιτική Γραμματεία, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γ. Ραγκούσης είχε ζητήσει να μάθει: “Θέλω να ξέρω τι θα γίνει αύριο σε περίπτωση που κάποιος βουλευτής είτε απέχει από την ψηφοφορία, είτε καταψηφίσει”.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com