Κασσελάκης: Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε…

...σε τετραπλή εσωκομματική κάλπη μετά τη «βόμβα» Τσίπρα – Οι υποψήφιοι για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

by Times Newsroom

Τετραπλές θα είναι οι κάλπες που θα στηθούν στον ΣΥΡΙΖΑ, με την κίνηση Κασσελάκη να πυροδοτεί ντόμινο εξελίξεων στο κόμμα, μετά και την παρέμβαση-βόμβα του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ζήτησε προσφυγή στις κάλπες.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προανήγγειλε εκλογές από τη βάση για τον πρόεδρο και τα όργανα του κόμματος, παράλληλα με την εκλογή Τοπικών Συντονιστικών και Νομαρχιακών Επιτροπών. «Θα πάμε σε τετραπλές εκλογές: Οργανώσεις μελών, Νομαρχιακές, Κεντρική Επιτροπή και πρόεδρο. Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης από το βήμα του 4ου συνεδρίου, περιγράφοντας έναν πρώτο χρονικό ορίζοντα, ο οποίος όμως μένει να αποσαφηνιστεί, καθώς οι διαδικασίες για Τοπικές και Νομαρχιακές σύμφωνα με το καταστατικό θα πρέπει να διεξαχθούν 15 μέρες μετά το πέρας του συνεδρίου.

Η εγγύτητα του χρόνου είναι προφανές πως δίνει αρχικά προβάδισμα στον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη, ενώ πιέζει τον όποιο αντίπαλό του να δηλώσει άμεσα τη συμμετοχή του. Από το βήμα του κλειστού του Τae kwon do όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι θα ανακοινώσουν τις προθέσεις τους, ενώ τρία είναι τα ονόματα που ακούγονται έντονα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com