Καθηγήτρια αντιμέτωπη με την απόλυση: Είπε ότι είναι άρρωστη και πήγε σε… συναυλία

Η παιδαγωγός κατηγορείται επίσης ότι δεν παρείχε πληροφορίες στους υπεύθυνους του σχολείου όταν ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης μετά την ανακάλυψη του ταξιδιού της.

by Times Newsroom

Μια καθηγήτρια σε Λύκειο του Οχάιο θα μπορούσε να απολυθεί επειδή δήλωσε άρρωστη για δύο ημέρες, αν και τελικά εμφανίστξκε να διασκεδάζει σε μια συναυλία στο Νάσβιλ!

Η Eileen Washburn, καθηγήτρια Αγγλικών στο Λύκειο Lakota West στο Beckett Ridge του Οχάιο, πήρε άδεια άνευ αποδοχών καθώς η τοπική σχολική επιτροπή ερευνά εάν παραβίασε το συμβόλαιο του συνδικάτου της για να παρακολουθήσει τη συναυλία.

Η Washburn φέρεται να «πλαστογράφησε αναρρωτική άδεια» για τις 8 και 9 Φεβρουαρίου για να παρακολουθήσει μία συναυλία εκτός πολιτείας, λέγοντας σε αρκετούς συναδέλφους της πού πήγαινε, σύμφωνα με μία καταγγελία.

Η παιδαγωγός κατηγορείται επίσης ότι δεν παρείχε πληροφορίες στους υπεύθυνους του σχολείου όταν ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης μετά την ανακάλυψη του ταξιδιού της.

«Κατά τη διάρκεια της συνάντησής αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με το πού βρίσκεται ή τις λεπτομέρειες σχετικά με την υποτιθέμενη ανάγκη της για αναρρωτική άδεια».

Το σχολικό συμβούλιο, ψήφισε ομόφωνα την έναρξη της διαδικασίας τερματισμού της εργασίας της Washburn κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου την Τρίτη.

Η επιτροπή έθεσε επίσης τη δασκάλα σε άδεια άνευ αποδοχών έως ότου το συμβούλιο ψηφίσει για το καθεστώς απασχόλησής της σε μια επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου που είχε προγραμματιστεί για τις 22 Απριλίου.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com