Κωνσταντινόπουλος: «Δεν γίνεται καμία συνεργασία με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία έχει ως κεντρική ιδεολογία τον πολακισμό»

Τέλος στα σενάρια, τα οποία, ωστόσο, συντηρούν και σύντροφοί του στο ΠΑΣΟΚ που θέλουν το κόμμα να συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ πέρα από την Αυτοδιοίκηση, θέλησε να βάλει χθες ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

by Times Newsroom

«Δεν γίνεται καμία συνεργασία με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία έχει ως κεντρική ιδεολογία τον πολακισμό», είπε χθες στο Action 24 ο κ. Κωνσταντινόπουλος και πρόσθεσε: «Καμιά συνεργασία με πολιτικούς γυρολόγους οι οποίοι γυρνούν από κόμμα σε κόμμα για μια καρέκλα. Είναι προσβολή για όσους κράτησαν όρθια την παράταξη, τον απλό κόσμο και τα στελέχη που όλοι αυτοί πρόσβαλαν».
Αναφερόμενος στη νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κωνσταντινόπουλος είπε: «Αν πιστεύουν ότι το ΠΑΣΟΚ θα γίνει σανίδα για να σωθούν πολιτικά, κάνουν λάθος», ενώ απευθυνόμενος στο εσωτερικό του κόμματός του και σε όσους συντηρούν σενάρια συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ τόνισε: «Οποιος αγκαλιάζει αυτά τα “στελέχη”, προερχόμενα σήμερα από τον ΣΥΡΙΖΑ ή από τη Ν.Δ., είναι σαν να μην πιστεύει σε επιλογές όπως του Χάρη Δούκα, που αγκάλιασε ο κόσμος».

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος έπλεξε το εγκώμιο του Χάρη Δούκα, ενώ σε ό,τι αφορά τον τρόπο με τον οποίο οφείλει να πορευθεί το ΠΑΣΟΚ μετά τις ευρωεκλογές, σημείωσε: «Στις ευρωεκλογές θέλουμε να είμαστε η δεύτερη δύναμη, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τη Ν.Δ., αλλά δεν τα κατάφερε».

Η προειδοποίηση του κ. Κωνσταντινόπουλου λαμβάνει χώρα τη στιγμή που φήμες θέλουν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, να μην ξεκαθαρίζει 100% τη στάση που θα τηρήσει έναντι του αγωνιώδους φλερτ του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω του ότι πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ (ανάμεσά τους ο Γ. Παπανδρέου, ο Π. Γερουλάνος, ο Θ. Μαργαρίτης κ.ά.) βλέπουν με καλό μάτι τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com