Λιονέλ Μέσι: Οπαδοί της Παρί έγραψαν αισχρά συνθήματα στους στοίχους του προπονητικού

Έχουν στοιχίσει οι κακές εμφανίσεις και ο αποκλεισμός από το Champions League

by Times Newsroom

Το βράδυ της Κυριακής οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν γέμισαν με γκράφιτι τους τοίχους του προπονητικού κέντρου της ομάδας και τα έβαλαν κυρίως με τον Λιονέλ Μέσι και το μεγάλο αφεντικό του συλλόγου.

Ο Μέσι πρώτη φορά στην καριέρα του βιώνει τέτοιες καταστάσεις και τελικά η πρώτη σεζόν της θητείας του στην Παρί Σεν Ζερμέν είναι γεμάτη πρωτόγνωρα συναισθήματα και περιστατικά.

Μετά τις αποδοκιμασίες και τα σφυρίγματα σε κάθε επαφή του με την μπάλα, μαζί και με τον Νεϊμάρ, ο Μέσι έγινε ο κύριος αποδέκτης των αισχρών γκράφιτι με τα οποία γέμισαν οι οπαδοί της Παρί τους τοίχους του προπονητικού κέντρου.

Τα μηνύματα είχαν απαράδεκτο περιεχόμενο, αποκαλούσαν «που….. γιο» τον Μέσι και ορισμένα άλλα έγραφαν «άντε γα…. κι εσύ Λίο και ο Νασέρ».

Οι άνθρωποι των εγκαταστάσεων της ομάδας τ’ αντίκρισαν όλα το πρωί της Δευτέρας και επιστρατεύθηκε συνεργείο για να καθαρίσει τους τοίχους.

Το μέλλον του Μέσι στην ομάδα του Παρισιού μοιάζει αβέβαιο. Σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο Ζεράρντ Μορέρο, ο πατέρας του Μέσι, Χόρχε τηλεφώνησε στους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα προκειμένου να μιλήσουν για μια πιθανή επιστροφή του Αργεντινού μεσοεπιθετικού στο «Καμπ Νόου».

Πηγή: gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com