Μαρινάκης για δημοσίευμα Documento: Χυδαίο και συκοφαντικό αφήγημα αμφισβήτησης ακόμη και των αποτελεσμάτων των εκλογών

«Δεν θα αφήσουμε ούτε σπιθαμή σε επαγγελματίες λασπολόγους και ανώνυμους "κουκουλοφόρους" του διαδικτύου, να αμφισβητήσουν την λαϊκή βούληση»

by Times Newsroom

Ανακοίνωσε εξέδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, με αφορμή δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας.

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, «τα γνωστά αδίστακτα “πιστόλια” φτάνουν στο ακραία χυδαίο και συκοφαντικό “αφήγημα” αμφισβήτησης ακόμη και των αποτελεσμάτων των εκλογών», ενώ τονίζει πως «δεν θα αφήσουμε ούτε σπιθαμή σε επαγγελματίες λασπολόγους, πολιτικάντηδες, ανώνυμους “κουκουλοφόρους” του διαδικτύου, να αμφισβητήσουν την λαϊκή βούληση.»

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Παύλου Μαρινάκη

Στην πολιτική υπάρχει η αντιπαράθεση με επιχειρήματα, ακόμη και σκληρά. Άλλο, όμως, η αντιπαράθεση, άλλο η χυδαιότητα.

Σε αυριανό δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, τα γνωστά αδίστακτα «πιστόλια» φτάνουν στο ακραία χυδαίο και συκοφαντικό «αφήγημα» αμφισβήτησης ακόμη και των αποτελεσμάτων των εκλογών.

Με τερατώδη ψεύδη και συκοφαντίες οι δήθεν κήνσορες ξεπερνούν και τον χειρότερο εαυτό τους. Όσοι δεν σεβάστηκαν ποτέ την λαϊκή ετυμηγορία που έδωσε καθαρή εντολή στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη για δεύτερη συνεχόμενη τετραετία, δεν διστάζουν να επιχειρήσουν να αμαυρώσουν ακόμη και αυτή καθαυτή την πεμπτουσία της Δημοκρατίας.

Πιθανόν το κάνουν προεξοφλώντας αυτό που έρχεται, μια νέα εκλογική ήττα δηλαδή. Αλλά αυτό αφορά εκείνους και το κοινό τους. Αυτό που αφορά όλους μας είναι ότι αδιαφορούν αν στην προσπάθεια να πλήξουν την Κυβέρνηση, οδηγούν στην απαξίωση της Δημοκρατίας μας.

Δεν θα αφήσουμε ούτε σπιθαμή σε επαγγελματίες λασπολόγους, πολιτικάντηδες, ανώνυμους «κουκουλοφόρους» του διαδικτύου, να αμφισβητήσουν την λαϊκή βούληση. Είναι η ώρα να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους και να τοποθετηθούν ευθέως.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento

Να πούμε ότι το αυριανό δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είναι η εφημερίδα Documento η οποία με πρωτοσέλιδο τίτλο «Στρατιές «ψηφιακών δολοφόνων» στην υπηρεσία του Μητσοτάκη» αναφέρεται «στον τρόπο επιβολής της πλήρους κυριαρχίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στο ελληνικό πολιτικό σύστημα»

Στην εφημερίδα γίνεται λόγος για «μια δοκιμασμένη τεχνική χειραγώγησης συνειδήσεων που είχε εφαρμοστεί από πολύ συγκεκριμένα κέντρα στα Βαλκάνια, και που «εισήχθη» στην Ελλάδα για χάρη του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Στο ρεπορτάζ που υπογράφει ο Κώστας Βαξεβάνης γίνεται λόγος για τη ρουμανική εταιρεία Majoritas, την οποία λέγεται πως χρησιμοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να κάνει καμπάνιες προσωπικής στόχευσης.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com