Με «καρφί» υποδέχτηκε ο Πολάκης την υποψηφιότητα Τσακαλώτου: «Δηθενιές και… αστική αυτοπεποίθηση»

Η φαινομενικά άσχετη ανάρτηση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας

by Times Newsroom

Με μια -φαινομενικά – άσχετη ανάρτηση υποδέχθηκε ο Παύλος Πολάκης την υποψηφιότητα του Ευκλείδη Τσακαλώτου για τη διαδοχή του Αλέξη Τσίπρα στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, θυμήθηκε μια «δικαστική μάχη» που έδωσε από το υπουργείο Υγείας για να «διώξει 77 εργολάβους από τα Νοσοκομεία» πρακτικά για να καταλήξει σε μια «σύγκριση» με τον επικεφαλής της «Ομπρέλας».

«Όχι με θολούρες, με δηθενιές και υποτιθέμενη αστική αυτοπεποίθηση». Η φράση του Παύλου Πολάκη δεν θα είχε ίσως εμφανή αποδέκτη αν δεν υπήρχε η αναφορά στην «αστική αυτοπεποίθηση». Πρόκειται για φράση που είχε χρησιμοποιήσει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σε συνέντευξή του τον Φεβρουάριο του 2022, όταν έλεγε: «Με επηρέασε λιγότερο από άλλους. Δε σημαίνει ότι είμαι καλύτερος άνθρωπος, αλλά όταν έχεις πάει σε ένα σχολείο που ιδρύθηκε το 1500, σε ένα κολλέγιο της Οξφόρδης (Queens College Oxford) που ιδρύθηκε τo 1341, δεν έχεις ανασφάλεια. Έχεις μια αστική αυτοπεποίθηση».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com