Μητσοτάκης: Οι εξ ανατολών γείτονες εξοπλίζονται – Δεν επιτρέπονται ψευδαισθήσεις

Στην αεροπορική βάση Κοτρωνίου παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του υπουργού Άμυνας, Νίκου Δένδια παρέλαβε το Πολεμικό Ναυτικό τα τρία νέα ανθυποβρυχιά ελικόπτερα τύπου Romeo MH-60R Seahawk.

by Times Newsroom

«Τα ελικόπτερα ενισχύουν την αξία τους σε μία εποχή που εντείνεται η γεωπολιτική αστάθεια στην περιοχή μας», δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συμπλήρωσε ότι παρά την ηρεμία που επικρατεί στο Αιγαίο, οι εξ ανατολών γείτονες μας επιταχύνουν το δικό τους εξοπλιστικό πρόγραμμα και δεν επιτρέπονται ψευδαισθήσεις.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Τα ελικόπτερα ενισχύουν την αξία τους σε μία εποχή που εντείνεται η γεωπολιτική αστάθεια στην περιοχή μας. Παρά την ηρεμία που επικρατεί στο Αιγαίο, οι εξ ανατολών γείτονες μας επιταχύνουν το δικό τους εξοπλιστικό πρόγραμμα. Επιβάλλονται συνεπώς οι προσεγγίσεις, σε καμία περίπτωση όμως δεν επιτρέπονται οι ψευδαισθήσεις. Οφείλουμε να είμαστε προσηνείς αλλά ποτέ αφελείς μένοντας προσηλωμένοι στην πυξίδα που δείχνει πάντα την ειρήνη, το διεθνές δίκαιο και τη συνεργασία»

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com