Μητσοτάκης στους «Πρωταγωνιστές»: Τον Μάιο οι εκλογές – Τι θα πει για τη σύμβαση με τη Hellenic Train

Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη του πρωθυπουργού, 21 ημέρες μετά την εθνική τραγωδία στα Τέμπη παρουσιάζει απόψε στις 22.50 ο Alpha, στους «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη. Όπως αναφέρεται στο τρέιλερ της εκπομπής, μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντά σε ερωτήσεις νέων ανθρώπων που ήταν επιβάτες στο μοιραίο τρένο.

by Times Newsroom

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής Πρωταγωνιστές:

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, με την συνέντευξή του ο πρωθυπουργός επιβεβαιώνει την απόφασή του για διεξαγωγή των εθνικών εκλογών μέσα τον Μάιο – χωρίς πάντως να διευκρινίζει αν οι κάλπες θα στηθούν στις 21 ή στις 28 Μαΐου.

Παράλληλα, στις απαντήσεις που δίνει ενδιαφέρον προκαλεί μεταξύ άλλων η δήλωσή του ότι θα επαναδιαπραγματευθεί τη σύμβαση που υπέγραψε η προηγούμενη κυβέρνηση με την ιταλική εταιρία (Hellenic Train) που αγόρασε την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και λειτουργεί τους επιβατικούς σιδηροδρόμους στη χώρα μας.

Ο πρωθυπουργός, εξάλλου, εξαγγέλλει την πρόθεση του να ξεκινήσει την επόμενη τετραετία η διαδικασία για την Αναθεώρηση του Συντάγματος για να προχωρήσουν αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και αλλαγές, όπως η ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com