Μόνος του, χωρίς κανέναν βουλευτή των «Σπαρτιατών» δίπλα του κάθεται στην Ολομέλεια ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Στίγκας

Είναι εμφανές ότι τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας έχουν εγκαταλείψει τον επικεφαλής τους

by Times Newsroom

Ένα πρωτόγνωρο φαινόμενο για Κοινοβουλευτική Ομάδα παρατηρείται στη σημερινή συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής που συζητείται το θέμα των πυρκαγιών. Στα έδρανα του κόμματος των «Σπαρτιατών» βρίσκεται μόνο ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Στίγκας, χωρίς κανέναν βουλευτή του να κάθεται στην αίθουσα, κάτι που έχει να κάνει με τις εσωκομματικές εξελίξεις.

Σήμερα έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» και η στάση των μελών της προαναγγέλλει κατά πάσα πιθανότητα τα όσα θα ακολουθήσουν σε αυτή. Μάλιστα πρόκειται για εξ αναβολής συνεδρίαση, καθώς τη Δευτέρα ο κ. Στίγκας επικαλέστηκε σοβαρό και επείγοντα προσωπικό λόγο και αποχώρησε από τη Βουλή, με αποτέλεσμα την αναβολή της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Στο επίκεντρο του επικείμενο συνέδριο των Σπαρτιατών, με τους βουλευτές να ζητούν να διεξαχθεί με ανοιχτές και δημοκρατικές διαδικασίες και με τη συμμετοχή της βάσης, ωστόσο ο πρόεδρος του κόμματος εκφράζει επιφυλάξεις για τη συγκεκριμένη πρόταση, ενώ επιμένει στη διεξαγωγή του συνεδρίου το 2024.

Εννοείται πάντως πως τα προβλήματα συνδέονται ευθέως με τον καταδικασμένο για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, που φέρεται ότι ελέγχει σχεδόν όλα τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Οι «Σπαρτιάτες» τάσσονται στο πλευρό του και συμφωνούν με την κάθοδό του ως υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων, ζητώντας μάλιστα την ανοικτή στήριξη από τους Σπαρτιάτες, κάτι όμως με το οποίο διαφωνεί ο κ. Στίγκας.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com