Ο Φίλης και πάλι κατά της υποψηφιότητας Κασσελάκη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ανάγκη από Μεσσίες του Instragram»

«Έχω εμπιστοσύνη στον Ευκλείδη Τσακαλώτο, όμως πιστεύω ότι και η Έφη Αχτσιόγλου δίνει προοπτική στον ΣΥΡΙΖΑ»

by Times Newsroom

Έξι ημέρες απομένουν για τις εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και την ανάδειξη του νέου του προέδρου. Η εσωκομματική διαδικασία θα διεξαχθεί λοιπόν στις 10 Σεπτεμβρίου με δικαίωμα ψήφου για όλα τα μέλη του κόμματος. Επίσης, στην ψηφοφορία θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν και όλοι όσοι εμφανιστούν στα εκλογικά τμήματα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εκείνη την ημέρα και εγγραφούν ως μέλη. Εφη Αχτσιόγλου, Στέφανος ΚασσελάκηςΝίκος ΠαππάςΣτέφανος Τζουμάκας και Ευκλείδης Τσακαλώτος είναι οι υποψήφιοι διάδοχοι του Αλέξη Τσίπρα

Κατά της υποψηφιότητας Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκε εκ νέου το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Εμφανίστηκε μέσω του Instagram, δεν έχει σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ έγινε μέλος πριν από λίγο καιρό, μάλλον δεν ξέρει την ελληνική πραγματικότητα. Υπήρξε θαυμαστής του κ. Μητσοτάκη όταν ήταν υπουργός των μνημονίων, μετά ήταν υπέρ του κ. Μητσοτάκη να γίνει αρχηγός της ΝΔ και μετά απογοητεύτηκε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Φίλης.

Σε σχόλιο ότι ο Αλέξης Τσίπρας τον ανέδειξε, απάντησε ότι ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τον επέλεξε να είναι υποψήφιος στο Επικρατείας στην 9η θέση, «άλλο αυτό κι άλλο να γίνει αρχηγός του κόμματος, υπάρχει απόσταση». Πρόσθεσε ότι ο κ. Κασσελάκης είναι ένας άγνωστος, ένας επιχειρηματίας, αν και αμφισβητείται και η ικανότητά του στις επιχειρήσεις, σύμφωνα με δημοσιεύματα και κάνει ένα διάλειμμα στην πολιτική.

«Δεν έχουμε ανάγκη από Μεσσίες του Isntagram και από τέτοιες μεγαλοστομίες. Έχουμε ανάγκη από αναδιοργάνωση, δημοκρατική λειτουργία, να εμπνεύσει ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ» είπε.

Συμπλήρωσε ότι η υποψηφιότητα Κασσελάκη «θέλει να μετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ σε κάτι σαν το δημοκρατικό κόμμα των ΗΠΑ. Αυτό σημαίνει ότι θέλει να υπερβεί τον Ατλαντικό. Αυτό σηματοδοτεί μια προσπάθεια μετάλλαξης του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα κόμμα που θα συνεργαστεί με ΝΔ. Δεν θέλουμε συνεργασία που θα προκύπτει από τη μετάλλαξη του κόμματος. Θέλουμε συνεργασία σε βάση προγραμμάτων, όχι με αλλαγή της φυσιογνωμίας».

Και συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι σε περίοδο που ο αμερικανικός παράγων ενεργοποιείται στην περιοχή, έχει σημασία να υπάρχει ισχυρή δύναμη, ικανή να κάνει συμβιβασμούς με πρόγραμμα που θα ικανοποιεί τα δικά μας συμφέροντα». Για το συνέδριο του Σαββάτου σχολίασε πως το κλίμα ήταν καλό ενώ υπογράμμισε: «Εγώ έχω εμπιστοσύνη στον Ευκλείδη Τσακαλώτο, όμως πιστεύω ότι και η Έφη Αχτσιόγλου δίνει προοπτική στον ΣΥΡΙΖΑ, αυτούς θέλω εγώ στις πρώτες θέσεις».

Για τον Αλέξη Τσίπρα είπε ότι δεν βλέπει να έχει ανάμιξη στην υποψηφιότητα Κασσελάκη. όμως του επέρριψε ευθύνη επειδή παραιτήθηκε αντί να οδηγήσει το κόμμα στο συνέδριο.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com