Ο Κασσελάκης παράφρασε τη συζήτησή μας, λέει ο Φίλης – «Αυτά είπαμε πραγματικά»

«Είναι σαφές ότι ο Στέφανος Κασσελάκης στη χτεσινή του συνέντευξη, παράφρασε και παραμόρφωσε πλήρως τη συζήτησή μας», υποστήριξε ο Νίκος Φίλης

by Times Newsroom

Για παραμόρφωση της συζήτησης που πραγματοποίησαν κατηγόρησε τον Στέφανο Κασσελάκη ο Νίκος Φίλης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης στη χθεσινή αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega ανέφερε πως ο Νίκος Φίλης κατά τη συζήτηση που είχαν προ καιρού στη Βουλή του ζήτησε να μην αναφέρει τον όρο «πατριωτική Αριστερά».

«Ο Κασσελάκης παράφρασε και παραμόρφωσε πλήρως τη συζήτησή μας»

Απαντώντας στα λεγόμενα του Στέφανου Κασσελάκη ο Νίκος Φίλης υπογράμμισε πως «είναι σαφές ότι στη χτεσινή του συνέντευξη, παράφρασε και παραμόρφωσε πλήρως τη συζήτησή μας, προκειμένου να δημιουργήσει εντυπώσεις».

«Άκουσα χτες τον κ. Κασσελάκη στην περιπατητική του συνέντευξη, ανάμεσα στ’ άλλα να ισχυρίζεται (αναφερόμενος στη συνάντηση που είχαμε προ καιρού στο γραφείο του στη Βουλή), ότι «ο Φίλης μου είπε να μην λέω πατριωτική Αριστερά». Ποια είναι η αλήθεια: στη συνάντησή μας, του είχα επισημάνει ότι «η σύγχρονη Αριστερά έχει πολλά χαρακτηριστικά. Είναι δημοκρατική, είναι οικολογική, είναι φεμινιστική, είναι αντικαπιταλιστική, είναι σοσιαλιστική, είναι αντιεθνικιστική, είναι κατά των έμφυλων και άλλων διακρίσεων, και βεβαίως πατριωτική. Γιατί επιλέγεις απ’ όλα αυτά μόνο τη λέξη πατριωτική; Αυτό μοιάζει σαν να δίνεις εξετάσεις στη Δεξιά, που αμφισβητεί τον πατριωτισμό της Αριστεράς». Η απάντηση σε αυτό του κ. Κασσελάκη ήταν αυτολεξεί «ίσως έχεις δίκιο»», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ακολούθως πρόσθεσε ότι «με μια μέθοδο που προκαλεί εντύπωση, καθώς φανερώνει κάποιες πλευρές της προσωπικότητάς του. Πέραν του ήδη διαπιστωμένου γεγονότος, να αλλάζει καθημερινά την αφήγησή του για όλα τα πολιτικά θέματα».

Θυμηθείτε τη συνέντευξη:

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή