Οι Γκρίζοι Λύκοι με tweets στα ελληνικά απειλούν πως θα καταστρέψουν την Αθήνα

Nέες απειλές κατά της Ελλάδας εν μέσω εμπρηστικής ρητορικής από την εθνικιστική οργάνωση των Γκρίζων Λύκων.

by Times Newsroom

Με tweets στα… ελληνικά οι Γκρίζοι Λύκοι της Τουρκίας απειλούν την Ελλάδα και προβάλουν τις εθνικιστικές τους ιδέες, δημοσιεύοντας για ακόμη μία φορά τον χάρτη που παρουσίασε το Σάββατο ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν και ο οποίος παρουσίαζε ως τουρκικό το μισό Αιγαίο.

«Είμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε στον Αρχηγό μας Devlet Bahηeli τον χάρτη μας», γράφουν αρχικά. Συνεχίζουν λέγοντας πως «το νησί της Κρήτης, το οποίο καταλήφθηκε με τα τετελεσμένα απο την Ελλάδα πριν από τον Α Παγκόσμιο Πόλεμο και κρατήθηκε αιχμάλωτο εντός των συνόρων του ελληνικού κράτους παρά την παράδοση άλλων βαλκανικών κρατών, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του τουρκικού πατρίδα και της Γαλάζιας Πατρίδας».

Σε άλλο tweet, πάντα στα ελληνικά, σημειώνουν: «Όπως είπε ο αρχηγός μας Bahηeli: Για άλλη μια φορά φωνάζουμε σε όλο τον κόσμο ότι το τουρκικό έθνος έχει τη δύναμη να υπενθυμίσει στο ελληνικό κράτος πώς να καταστρέψει την Αθήνα και πόσο δροσερά και βαθιά είναι τα νερά του Αιγαίου».

 

 

 

Διπλωματικές πηγές απάντησαν στην πρόκληση του εταίρου του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Η Αθήνα τόνισε για αυτή την πρόκληση: «Δυστυχώς, αποτελεί μέρος της κλιμάκωσης της ακραίας ρητορικής από την Τουρκία της οποίας είμαστε μάρτυρες σε καθημερινή βάση. Ιδιαίτερα επιθετική, προκλητική και καταδικαστέα ενέργεια».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com