Οικονόμου σε Τσίπρα: Η κυβέρνηση ούτε θριαμβολογεί, ούτε θεωρητικολογεί

«Η ώρα των απολογισμών και των συγκρίσεων θα έρθει αργότερα»

by Times Newsroom

Στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα από την Παλλήνη απάντησε ο Γιάννης Οικονόμου, τονίζοντας ότι «η κυβέρνηση ούτε θριαμβολογεί, ούτε θεωρητικολογεί».

Παράλληλα, εξήγησε ότι η λειτουργία του κρατικού μηχανισμού έχει βελτιωθεί έπειτα από «την περσινή δυσάρεστη εμπειρία», ενώ σημείωσε ότι «η ώρα των απολογισμών και των συγκρίσεων θα έρθει αργότερα».

Αναλυτικά η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου:

«Οι πυρκαγιές είναι μια από τις επιπτώσεις της σφοδρής κλιματικής κρίσης που πλήττει την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και την Ευρώπη. Οι άμεσες ζημιές και οι ευρύτερες επιπτώσεις τους είναι αναπόφευκτες, οπότε η Κυβέρνηση ούτε θριαμβολογεί, ούτε θεωρητικολογεί.

Μελετώντας προσεκτικά τα δεδομένα και την περσινή δυσάρεστη εμπειρία, φροντίσαμε εγκαίρως να οργανώσουμε σε νέα, αποτελεσματικότερη, βάση τόσο το σύστημα αποτροπής και αντιμετώπισης των πυρκαγιών, όσο και τον μηχανισμό αποζημίωσης των πολιτών και αποκατάστασης των ζημιών. Με περισσότερα υλικά μέσα, με περισσότερες ανθρώπινες δυνάμεις, με καλύτερο συντονισμό, για να μπορεί ο κρατικός μηχανισμός να ανταποκρίνεται όλο και καλύτερα σε ένα τεράστιο παγκόσμιο πρόβλημα.

Τώρα είναι ώρα της προσπάθειας. Η ώρα των απολογισμών και των συγκρίσεων θα έρθει αργότερα».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com