Πλεύση Ελευθερίας: Καταγγέλλουν την Ζωή Κωνσταντοπούλου οι «κομμένοι» σε συνέντευξη Τύπου

Ο κακός χαμός στην Πλεύση Ελευθερίας για τις λίστες για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου

by Times Newsroom

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου υποστήριξε πως ενημέρωσε τους υποψηφίους για τις αλλαγές αλλά οι «κομμένοι» σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν το αρνήθηκαν.

Οι υποψήφιοι που αποχώρησαν τόνισαν πως είναι ξεκάθαρο πως από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον για την ετυμηγορία του λαού και με τις πράξεις της ακυρώνει τη δημοκρατική διαδικασία του εκλέγειν.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου οι παρουσιάστηκαν τα εξής στοιχεία:

Πριν τις εκλογές:

37/59 εκλογικές περιφέρειες (63%) κατέβασε μετά βίας 1 υποψήφιο (ένδεια στελεχών)
Άλλαξε μετά τις εκλογές: Τον 1ο σε σταυρό στις 29/59 (49%) στο σύνολο των εκλογικών περιφερειών της χώρας

Τον 10 σε σταυρούς στις 8/10 (80%) στις μεγάλες περιφέρειες (Αθήνα-Πειραιάς-Θεσσαλονίκη) όπου υπολόγιζε σίγουρη έδρα

15 πρωτεύσαντες γυναίκες αντικαταστάθηκαν από άνδρες

Μάλιστα οι «κομμένοι» της Πλεύσης Ελευθερίας μοίρασαν και χαρτιά στα οποία παρουσιάζονται «ψευδείς» και «ανακριβείς» ισχυρισμοί της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Σπύρου Μπιμπίλα, στους οποίους μάλιστα απαντούν:

Ισχυρισμοί Ζωής Κωνσταντοπούλου και απαντήσεις υποψηφίων:

Υπήρξε ενημέρωση σε όλους τους υποψηφίους οι οποίοι ήταν σύμφωνοι. – Ζητάμε αποδεικτικά στοιχεία για επαλήθευση του ισχυρισμού.

Τα άτομα που αποχώρησαν δεν ήταν γνωστά στην Πλεύση Ελευθερίας. – Να αναφερθούν ονομαστικά ποια άτομα δεν ήταν γνωστά. Αναφορά παραδείγματος: η κυρία Πολυχρονοπούλου ήταν υποψήφια στις εκλογές το 2019 στον ίδιο νομό (Βοιωτίας) και ούσα πρώτη και τότε σε σταυρούς.

Όλοι οι υποψήφιοι ρωτήθηκαν αν θέλουν να είναι ξανά υποψήφιοι. – Δεν ρωτήθηκαν οι υποψήφιοι εάν θέλουν να είναι ξανά υποψήφιοι. Έγινε απλή υπενθύμιση για την επιβεβαίωση και επικύρωση της συμμετοχής.

Η μία υποψήφια δεν εμφανίστηκε ποτέ, η άλλη ήταν στο Ντουμπάι. – Ουδέποτε κανείς από εμάς έχει βρεθεί στο Ντουμπάι.

Θα φροντίσω να υπάρξουν νομικές ενέργειες. – Είναι κάποια μορφή απειλής προς το πρόσωπό μας;

Οι υποψήφιοι υπέγραψαν όσα είχα εξαγγείλει για να είναι υποψήφιοι. – Δεν έχουμε υπογράψει τίποτα. Ζητάμε παρουσίαση εννοούμενων εγγράφων.

Όσοι αποχώρησαν είναι πρόθυμοι σε δυνάμεις του συστήματος για να χτυπήσουν εκείνη. – Ζητάμε αποδεικτικά στοιχεία.

Ισχυρισμοί Σπύρου Μπιμπίλα και απαντήσεις υποψηφίων:

Ομολογεί ότι έχει τοποθετηθεί πρώτος στη λίστα σε άλλη εκλογική περιφέρεια, την οποία δεν μπορεί να αποκαλύψει διότι εκείνη την ημέρα θα έβγαιναν τα νέα ψηφοδέλτια και στη συνέχεια, σε ερώτηση δημοσιογράφου απαντά χάνοντας την ψυχραιμία του ότι δεν τρώει κανέναν.

Ο δημοσιογράφος του αναφέρει ότι είθισται να σεβόμαστε την ετυμηγορία του κόσμου και η απάντησή του είναι ότι δεν θα εξετάσει αυτό το γεγονός τώρα. – Υπάρχει επιλεκτική επικοινωνία με συγκεκριμένα/ευνοημένα άτομα; Φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον για την ετυμηγορία του λαού. Ακυρώνεται η δημοκρατική διαδικασία του εκλέγειν.

Μπήκαν άτομα για να βοηθήσουν την Πλεύση Ελευθερίας και δεν ήταν πριν στην Πλεύση Ελευθερίας. – Αναφορά παραδείγματος: Η κυρία Πολυχρονοπούλου ήταν υποψήφια στις εκλογές το 2019 στον ίδιο νομό (Βοιωτίας) και ούσα πρώτη και τότε σε σταυρούς.
Οι κυρίες που έφυγαν ήταν πρώτες λόγω αλφαβητικής σειράς. – Αναφορά παραδείγματος: Η κυρία Πολυχρονοπούλου ήταν δεύτερη στο ψηφοδέλτιο των εκλογών της 21ης Μαΐου κατά αλφαβητική σειρά.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πότε πρόλαβε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε δύο εβδομάδες ότι τα άτομα είναι έμπιστα, ο κ. Μπιμπίλας απαντάει ότι το κατάλαβε μετά τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν. – Εννοεί ο κ. Μπιμπίλας ότι δοκιμάζεται ο έμπιστος χαρακτήρας ενός ανθρώπου με την υποτίμησή του; Με ποιον τρόπο συγκροτήθηκε το κίνημα, όταν τα στελέχη του δεν επιλέχτηκαν με σοβαρά κριτήρια αλλά στάθηκε εμπόδιο η αδυναμία χρόνου;

Η ενημέρωση για την αλλαγή στα ψηφοδέλτια δεν ήταν σε μία μία συγκεκριμένα από εμάς; – Ομολογία ότι δεν υπήρξε ενημέρωση.

Η Ζωή όπως της επιτρέπει ο νόμος θέλησε να κάνει μια ομάδα συμπαγή, αποτελούμενη από άτομα που βρίσκονται στο κόμμα εδώ και 8 χρόνια. – Απόδειξη ότι έτσι και αλλιώς ήθελε να βάλει τα δικά της άτομα.

Αναφέρει ως κύρια ονόματα τον εαυτό του, τον Ζαχαρόπουλο και τον Καραναστάση. Τα υπόλοιπα ονόματα δεν μπορεί να τα θυμηθεί. – Δεν είναι τυχαία η αναφορά των συγκεκριμένων ονομάτων.

Τονίζει ότι τα παραπάνω άτομα είναι 8 χρόνια και πάνω μέλη, ενώ οι άλλοι μπήκαν 15 ημέρες πριν για να βοηθήσουν με σκοπό να μπει η Ζωή στη Βουλή. – Αναφορά παραδείγματος: Η κυρία Πολυχρονοπούλου ήταν υποψήφια στις εκλογές το 2019 στον ίδιο νομό (Βοιωτίας) και ούσα πρώτη και τότε σε σταυρούς δεν μπήκε τελευταία στιγμή για να βοηθήσει το κόμμα.

Οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι τα άτομα που αποχώρησαν είχαν ούτως ή άλλως ημερομηνία λήξης, κάτι το οποίο κανείς τους δεν γνώριζε και αν γνώριζε δεν είναι δυνατόν να ήταν σύμφωνος.

Όλοι συμφώνησαν να γίνει η διαδικασία με λίστα. – Ζητάμε αποδεικτικά στοιχεία.
Επιπλέον αναφέρουν:

«Η χυδαία επιχείρηση λασπολόγησης και συκοφάντησης της Ζωής Κωνσταντοπούλου και της Πλεύσης Ελευθερίας από το καθεστώς και τα τσιράκια του απέτυχε. Οι πολίτες κατάλαβαν τον βρώμικο πόλεμο και στηρίζουν το κίνημα της Ελπίδας». (ανάρτηση της σελίδας Πλεύση Ελευθερίας Χαϊδαρίου στο Facebook 17.06.2023). – Ξεκάθαρη στοχοποίηση αποχωρήσαντων με χυδαίους και αναληθείς χαρακτηρισμούς όπως οι παραπάνω.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξή της στην κυρία Κοσιώνη με θέμα το δημοψήφισμα του 2015 προέβη σε προσωπική επίθεση προς το πρόσωπο της δεύτερης, κατακρίνοντας εμμέσως πλην σαφώς την επικράτηση της οικογενειοκρατίας στο κόμμα της ΝΔ. (εκπομπή με τη Σ. Κοσιώνη 2015). – Παρατηρούμε ότι με τις συγκεκριμένες αλλαγές στα ψηφοδέλτια, πράττει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, τον οποίο κατηγορούσε στο παρελθόν.

Υπόνοιες για εξαγορά εμφανίζονται και από τον Νίκο Κωνσταντόπουλο με τη χρήση εκφράσεων, όπως ενορχηστρωμένη, χυδαία και αδίστακτη επίθεση εναντίον της Πλεύσης Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου και αλλοτριώσεις του επαγγελματισμού της πολιτικής και λουφία και λουφέδες εξουσία. (ανάρτηση στην προσωπική σελίδα της Ζ.Κ. στο Facebook 16.06.2023). – Η ομάδα ζητά την παράθεση αποδεικτικών στοιχείων.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com