Πόλεμος στην Ουκρανία: Το υπουργείο Υγείας της χώρας μας στέλνει φάρμακα και υγειονομικό εξοπλισμό

Ο Θάνος Πλεύρης και η Ζωή Ράπτη επικοινώνησαν με την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας της Ουκρανίας και τον υφυπουργό Ευρωπαϊκής Πολιτικής

by Times Newsroom

Στο πλευρό της Ουκρανίας στέκεται έμπρακτα το υπουργείο Υγείας της χώρας το οποίο θα αποστείλει φάρμακα και υγειονομικό εξοπλισμό στους Ουκρανούς που δέχονται επίθεση από τους Ρώσους.

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης και η υφυπουργός, Ζωή Ράπτη, επικοινώνησαν με την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας της Ουκρανίας, Iryna Mykychak και τον υφυπουργό Ευρωπαϊκής Πολιτικής, Oleksi Iaremenco, προκειμένου να ενημερωθούν για τις ακριβείς ανάγκες που υπάρχουν σε φάρμακα, εξοπλισμό, αναλώσιμα και MoD (mobile dispensing/πακέτα πρώτων βοηθειων και χειρουργικής ετοιμότητας).

Οι Ουκρανοί υπουργοί, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ζήτησαν, ενδεικτικά, φάρμακα, χειρουργικό εξοπλισμό, διαγνωστικά εργαλεία και εξοπλισμό για Covid-19.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com