Προσχώρησε στη ΝΔ η Εύη Χριστοφιλοπούλου

Η Εύη Χριστοφιλοπούλου ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη του

by Times Newsroom

Στη Νέα Δημοκρατία προσχώρησε η πρώην υφυπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Όπως τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωσή του, «με χαρά υποδέχομαι στη μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, την Εύη Χριστοφιλοπούλου. Μια πολιτικό με την οποία, παρότι προερχόμασταν από διαφορετικούς χώρους, συνεργαστήκαμε άψογα στο παρελθόν στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης κι έχει δημόσια στηρίξει τις μεταρρυθμίσεις που προωθήσαμε στη διάρκεια της σημερινής και της προηγούμενης κυβερνητικής μας θητείας».

Η Εύη Χριστοφιλοπούλου ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη του

Ακολούθως ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «οι πόρτες της Νέας Δημοκρατίας ήταν και παραμένουν ανοιχτές για εκείνους που συμμερίζονται το πολιτικό μας όραμα και έχουν τη διάθεση να αγωνιστούν για την υλοποίησή του».

Χριστοφιλοπούλου: Κοιτάμε μπροστά και προχωράμε μπροστά κρατώντας την κοινωνία μας ενωμένη
Από την πλευρά της η Εύης Χριστοφιλοπούλου τόνισε ότι εδώ και καιρό έχει λάβει σαφής θέση υπέρ της κυβέρνησης.

«Εδώ και καιρό έχω λάβει δημοσίως σαφή θέση και έχω στηρίξει την Κυβέρνηση που χειρίστηκε με επιτυχία πολλαπλές κρίσεις, προώθησε σημαντικές μεταρρυθμίσεις και πέτυχε αξιοθαύμαστα αποτελέσματα για την οικονομική ανάκαμψη της χώρας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε πως «σήμερα έχοντας συναίσθηση της ευθύνης μου, συστρατεύομαι με τη Νέα Δημοκρατία και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος έχει αποδείξει ότι διαθέτει ένα σαφές πολιτικό όραμα, με προοδευτικό πρόσημο και απτό έργο που πηγαίνει την Ελλάδα μπροστά».

Παράλληλα η Εύη Χριστοφιλοπούλου ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη του και τον διαβεβαίωσε ότι θα τον τιμήσει «στηρίζοντας με όλες μου τις δυνάμεις το πολιτικό σχέδιο της κυβέρνησης και τις μεταρρυθμίσεις που εκσυγχρονίζουν και αλλάζουν τη χώρα».

Καταληκτικά η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «κοιτάμε μπροστά και προχωράμε μπροστά κρατώντας την κοινωνία μας ενωμένη και την Ελλάδα δυνατή στην Ευρώπη και τον κόσμο».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή