Σκέρτσος για απόσυρση Κατραντζή από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ: Αυτή είναι η διαφορά μας με τον ΣΥΡΙΖΑ

«Οι δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ παραμένουν στις λίστες του»

by Times Newsroom

Την ανάρτηση του Μουσταφά Κατραντζή με την οποία ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ στη Ροδόπη, σχολίασε με δική του ανάρτηση ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άκης Σκέρτσος.

«Αυτή είναι η διαφορά μας με τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που παραμένουν στις λίστες του και την επομένη των εκλογών μπορεί να κάθονται στα έδρανα της Βουλής μπορούν να μας πουν επιτέλους τι και ποιον εκπροσωπούν;», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Σκέρτσος.

Την ίδια ώρα, πηγές από τη Νέα Δημοκρατία σημείωναν πως «υπήρξε επικοινωνία με τον κ. Κατραντζή και ο ίδιος αμέσως ανταποκρίθηκε. Στην ανάρτηση μιλάει σαφώς για μουσουλμάνους και χριστιανούς. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ύστερα από τόσες εβδομάδες δεν έχουν βγει να πουν μια κουβέντα. Η διαφορά είναι σαφής. Αλήθεια θα πουν ποιον θα εκπροσωπούν στην ελληνική βουλή όπως τους καλούμε τόσον καιρό;».

Από την Πειραιώς κάνουν λόγο για επικοινωνιακή εργαλειοποίηση από τον ΣΥΡΙΖΑ της υποψηφιότητας Κατραντζή για λόγους αντιπερισπασμού επισημαίνοντας ότι στις εκλογές της 21ης Μαΐου, η Νέα Δημοκρατία στη Ροδόπη πήρε ποσοστό 27,06% και ήρθε δεύτερη πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ που πήρε 33,18%. Ο Μουσταφά Κατραντζή πήρε μόλις 1.275 σταυρούς ( κάτι που δείχνει ότι προφανώς δεν υπήρχε γραμμή) και βρέθηκε στην τρίτη θέση με τη μοναδική έδρα για τη ΝΔ να πηγαίνει στον Ευρυπίδη Στυλιανίδη, ο οποίος έλαβε 10.895 ψήφους.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com