Σουηδία: Σκότωσε την επτά μηνών έγκυο σύντροφό του- Δεν την ενέκρινε η μητέρα του επειδή ήταν λευκή

Έγκυος επτά μηνών, 20 ετών, δολοφονήθηκε στη Σουηδία από το σύντροφό της «επειδή η μητέρα του δεν θα ενέκρινε το να βγαίνει ο γιος της με ένα «λευκό» κορίτσι διαφορετικής κουλτούρας».

by Times Newsroom

Μια γυναίκα επτά μηνών έγκυος φέρεται να δολοφονήθηκε από τον φίλο της σε μια ύποπτη δολοφονία τιμής στη Σουηδία.

Η Saga Forsgren Elneborg, 20 ετών, στραγγαλίστηκε μέχρι θανάτου με κορδόνι λάμπας στο διαμέρισμά της στη σουηδική πόλη Örebro, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι ο φίλος της, Mohamedamin Abdirisek Ibrahim, πρόσφυγας από τη Σομαλία που έχει τώρα σουηδική υπηκοότητα, σκότωσε την κοπέλα του σε «πλαίσιο τιμής» τον περασμένο Απρίλιο.

Η οικογένεια του Saga είπε μέσω του δικηγόρου της ότι ήταν μια «μακρά και οδυνηρή αναμονή» έως ότου ο Ibrahim κατηγορηθεί για τη δολοφονία της Saga πριν από μια εβδομάδα.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του ύποπτου όπλου της δολοφονίας και του τόπου του εγκλήματος στην κρεβατοκάμαρά της, όπου το σώμα της Saga βρέθηκε δίπλα στο κρεβάτι της,.

Ο 22χρονος πατέρας του αγέννητου γιου της κοπέλας φέρεται να απέκρυψε τη δίχρονη σχέση τους από την οικογένειά του, καθώς η μητέρα του δεν δεχόταν να «γνωρίζει λευκά κορίτσια», σύμφωνα με κατηγορητήριο που κατατέθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Ο εισαγγελέας είπε ότι μεγάλωσε με την πεποίθηση ότι το να βγαίνει με μια «λευκή» γυναίκα «δεν είναι εντάξει» και ότι «πρέπει να βγαίνει με μια γυναίκα της ίδιας κουλτούρας», διαφορετικά θα τον απέφευγαν – αλλά η οικογένειά του σύμφωνα με πληροφορίες δεν γνώριζε ποτέ για τη Saga.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com