Ταϊλάνδη: Πανικός σε φέρι μποτ- Άρπαξε φωτιά εν πλω- Έπεφταν στη θάλασσα για να σωθούν

Πανικόβλητοι επιβάτες πήδηξαν στη θάλασσα για να γλιτώσουν από μια μανιασμένη πυρκαγιά σε φέρι μποτ στην Ταϊλάνδη νωρίς την Πέμπτη - Και οι 108 επιβαίνοντες ήταν ασφαλείς.

by Times Newsroom

Το νυχτερινό πλοίο ξεκίνησε από την επαρχία Σουράτ Τάνι και επρόκειτο να φτάσει στο Κο Τάο, έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό στα ανοιχτά των ακτών της Ταϊλάνδης, όταν ένας από τους επιβάτες άκουσε ξαφνικά ένα τρίξιμο και μύρισε καπνό.

Ο Maitree Promjampa είπε ότι είδε καπνό και φωτιά και οι άνθρωποι άρχισαν να φωνάζουν ενώ ήχησαν οι συναγερμοί.

«Ίσα που μπορέσαμε να πάρουμε τα σωσίβια έγκαιρα», είπε στο Associated Press. «Ήταν χαοτικό. Ο κόσμος έκλαιγε… κι εγώ δάκρυσα».

Από τα 108 άτομα στο πλοίο, τα 97 ήταν επιβάτες, ανέφεραν στο Facebook οι αξιωματούχοι του Surat Thani. Το τμήμα δημοσίων σχέσεων της επαρχίας ενημέρωσε ότι όλοι διασώθηκαν χωρίς θύματα.

Τα βίντεο έδειχναν ανθρώπους να βγαίνουν βιαστικά από την καμπίνα του φέρι μποτ φορώντας σωσίβια, καθώς πυκνός μαύρος καπνός γέμισε το πλοίο. Αργότερα τυλίχθηκε στη φωτιά.

Ο Maitree, κάτοικος του Surat Thani που ταξιδεύει συχνά στο Koh Tao για δουλειά, είπε ότι αρκετές βάρκες ήρθαν να τους σώσουν περίπου 20 λεπτά αφότου κάλεσαν βοήθεια, αλλά τα σκάφη δεν μπορούσαν να πλησιάσουν το πλοίο υπό το φόβο εκρήξεων. Είπε ότι οι άνθρωποι έπρεπε να πηδήξουν στη θάλασσα για να σωθούν. Τα βίντεο έδειξαν ότι το πλοίο μετέφερε επίσης πολλά οχήματα.

«Όλοι έπρεπε να βοηθήσουν τον εαυτό τους», είπε.

Οι αρχές δήλωσαν ότι η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο. Ξεκίνησε από τον κινητήρα, αλλά τα αίτια διερευνώνται.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com