Στις 20 Ιουλίου 2022 ολοκληρώνεται η 2η περίοδος υποβολής αιτήσεων για ευέλικτες σπουδές εξ αποστάσεως στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

by Times Newsroom

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ), δημόσιο καινοτόμο και ψηφιακό Πανεπιστήμιο, εξειδικευμένο στην ανοικτή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση, δέχεται αιτήσεις από υποψήφιους φοιτητές για έναρξη σπουδών το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022. Γι’ αυτή την περίοδο προσφέρονται τέσσερα (4) Προπτυχιακά και 20 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών στις Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες, τις Θετικές και Εφαρμοσμένες Επιστήμες και τις Οικονομικές Επιστήμες και τη Διοίκηση. Όλα τα προγράμματα σπουδών προσφέρουν τις Θεματικές τους Ενότητες ως ανεξάρτητες-αυτοτελείς, ώστε ο κάθε ενδιαφερόμενος να μπορεί να τις παρακολουθήσει στο πλαίσιο της διά βίου μάθησης χωρίς να εγγραφεί συνολικά στο αντίστοιχο πρόγραμμα.

Στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου οι φοιτητές σπουδάζουν από τον προσωπικό τους χώρο, στον δικό τους ρυθμό μάθησης, στον χρόνο που μπορούν να διαθέσουν για να αποκτήσουν έναν αξιόπιστο και χρηστικό τίτλο σπουδών για την προσωπική και επαγγελματική τους εξέλιξη. Με εξειδίκευση και κύρος στην παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης αποκλειστικά εξ αποστάσεως, το ΑΠΚΥ αξιοποιεί παιδαγωγικές μεθόδους κατάλληλες για ενήλικες φοιτητές, άρτια ψηφιακή Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης, τελευταίας τεχνολογίας εφαρμογές τηλεκπαίδευσης, εικονικά εργαστήρια και εργαλεία σύγχρονης και ασύγχρονης συνεργασίας, ώστε το έμπειρο και διεθνώς διακεκριμένο ακαδημαϊκό προσωπικό να προσφέρει αποτελεσματική καθοδήγηση και συνεχή υποστήριξη στους φοιτητές. Τα προγράμματα σπουδών που προσφέρονται στην ελληνική ή στην αγγλική γλώσσα έχουν διεθνή απήχηση και άμεσο αντίκρισμα στην αγορά εργασίας. Σε ό,τι αφορά στην Ελλάδα, οι τίτλοι σπουδών που απονέμει το ΑΠΚΥ αναγνωρίζονται με βάση τις διαδικασίες και κριτήρια του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. Λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα της εποχής και τον δημόσιο χαρακτήρα του, το ΑΠΚΥ προσφέρει ευέλικτες σπουδές με κύρος, χαμηλά δίδακτρα και μειώσεις για διάφορες ομάδες του πληθυσμού (10-100% για ανέργους, μονογονείς, πολύτεκνους, άτομα ΑμΕΑ, απόφοιτους ΑΠΚΥ, κ.ά.).

Οι αιτήσεις εισδοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά ως τις 20/07/2022 μέσω του ιστοχώρου του ΑΠΚΥ ouc.ac.cy, στον οποίο παρέχονται αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα προγράμματα σπουδών και την εκπαιδευτική μεθοδολογία. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο στο +357 22411600 / 711 ή/και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected].

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com