Στο Βερολίνο ο Κικίλιας για την επέκταση της τουριστική περιόδου

Η Γερμανία είναι ο πρώτος σταθμός σε μια σειρά επισκέψεων που θα πραγματοποιήσει σε ευρωπαϊκές χώρες

by Times Newsroom

Στο Βερολίνο θα βρεθεί ο Βασίλης Κικίλιας, προκειμένου να πραγματοποιήσει συναντήσεις με τους επικεφαλής των αεροπορικών εταιρειών και μεγάλους tour operators της Γερμανίας, στο πλαίσιο προσέλκυσης ταξιδιωτών τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες και της προσπάθειας για περαιτέρω επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Επιπλέον, θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε εκπροσώπους όλων των μεγάλων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της χώρας.

Τη Δευτέρα (5/9), ο υπουργός Τουρισμού θα έχει συναντήσεις με τον επικεφαλής Πολιτικής του Ομίλου της Lufthansa, τον διευθύνοντα σύμβουλο της DER Turistik, με τον πρόεδρο του DRV (Σύνδεσμος Τουριστικών Πρακτόρων Γερμανίας) και με τον πρόεδρο της ATTIKA Reisen.

Επίσης, θα πραγματοποιήσει γεύμα εργασίας με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Condor και δείπνο με στελέχη της TUI (επικεφαλής Οικονομικών Υπηρεσιών, διευθυντή Εταιρικών και Εξωτερικών Υποθέσεων κ.α.).

Σημειώνεται ότι η Γερμανία είναι ο πρώτος σταθμός σε μια σειρά επισκέψεων που θα πραγματοποιήσει σε χώρες της Βόρειας και της Κεντρικής Ευρώπης.

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com