Θεσσαλονίκη: «Μίλησε» η κάμερα ασφαλείας για τη βουτιά θανάτου από τον Λευκό Πύργο

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (22/4) στη Θεσσαλονίκη. Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του όταν έπεσε από τον Λευκό Πύργο. Το συμβάν έγινε πριν τις 2 το μεσημέρι.

by Times Newsroom

Στο ενδεχόμενο της αυτοκτονίας δείχνουν να καταλήγουν οι Αρχές για την πτώση του άνδρα από τον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές δείχνουν πως ο 38χρονος άνδρας, με καταγωγή από την Κρήτη, έδωσε τέλος στη ζωή του.

Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του μνημείου, που δείχνει τη στιγμή που ο 38χρονος άνδρας πέφτει στο κενό.

Στο επίμαχο βίντεο, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, φαίνεται ο άνδρας να βρίσκεται μόνος του στο σημείο και να παίρνει φόρα, περνώντας πάνω από το προστατευτικό κάγκελο, βάζοντας τέλος στη ζωή του αφού έπεσε στο κενό. Μάλιστα, σημειώνουν πως φέρεται να χτύπησε πρώτα στο περβάζι, ανάμεσα στις πολεμίστρες, και μετά να έπεσε στο έδαφος.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως είδαν τον άνδρα να πέφτει από τον Λευκό Πύργο. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών να τον επαναφέρουν, ο άνδρας κατέληξε.

Να σημειωθεί ότι ο Λευκός Πύργος παραμένει κλειστός τόσο για την είσοδο, όσο και για την έξοδο των επισκεπτών.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com