«Θύμωσαν» τα τουρκικά ΜΜΕ με την ανάρτηση Μητσοτάκη για την εισβολή στην Κύπρο

Ορισμένα τουρκικά ΜΜΕ φαίνεται να ενοχλήθηκαν από την ανάρτηση του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για την ημέρα της συμπλήρωσης 49 ετών από την εισβολή στην Κύπρο.

by Times Newsroom

Η εφημερίδα Sabah «κατήγγειλε» τη δημοσίευση Μητσοτάκη, μέσω άρθρου της όπου αναφέρει:

«Εξωφρενική ανάρτηση του Έλληνα πρωθυπουργού Μητσοτάκη! Στοχοποίησε την Τουρκία με έναν σκανδαλώδη χάρτη. Έχουν περάσει ακριβώς 49 χρόνια από την Ειρηνευτική Επιχείρηση για την Κύπρο, η οποία διεξήχθη από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις για να τερματιστεί η καταπίεση, οι διώξεις και οι σφαγές των Τουρκοκυπρίων από τους Έλληνες. Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ήταν συνένοχος στις διώξεις, χρησιμοποίησε εξωφρενικές δηλώσεις για την επιχείρηση. Μοιράστηκε έναν σκανδαλώδη χάρτη».

Την ίδια ώρα, το τουρκικό τηλεοπτικό κανάλι A Haber, σε ρεπορτάζ του για την άφιξη του Τούρκου προέδρου Ερντογάν στα Κατεχόμενα μετέδωσε πως  «το αεροπλάνου του Τ/προέδρου μετέβη απευθείας από το Αμπού Ντάμπι στην “ΤΔΒΚ”» και πως «σύντομα αναμένεται να προσγειώνονται απευθείας εδώ αεροπλάνα από το Αζερμπαϊτζάν και τη Ρωσία».

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com