Το σχόλιο Μητσοτάκη για τη διαδοχή στον ΣΥΡΙΖΑ – Τα θετικά λόγια για Τσίπρα και το «καρφί» για την Έφη Αχτσιόγλου

Τι απάντησε στην ερώτηση αν έχει προτίμηση για τον νέο πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης

by Times Newsroom

Έναν καλό λόγο για τον Αλέξη Τσίπρα είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, στην οποία όμως άφησε μια «αιχμή» για την Έφη Αχτσιόγλου, θυμίζοντας μια παλιότερη φράση της.

Ερωτώμενος σχετικά με την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα και την κούρσα της διαδοχής του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε ότι ο πρώην πρωθυπουργός είναι «μια ισχυρή προσωπικότητα»: «Ήταν αναμενόμενη η παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα. Από αυτή την πλευρά προσφέρει στο κόμμα του μια ευκαιρία για ανασυγκρότηση. Θα δείξει ο ΣΥΡΙΖΑ αν μπορεί να υπάρξει χωρίς μια ισχυρή προσωπικότητα του Αλέξη Τσίπρα».

Ερωτώμενος για το αν έχει προτίμηση ανάμεσα στους δελφίνους του ΣΥΡΙΖΑ, αρνήθηκε να απαντήσει: «Δεν έχω καμία προτίμηση. Η προτίμησή μου δεν είναι σε πρόσωπα αλλά στην άρθρωση πιο τεκμηριωμένου πολιτικού λόγου και με την πολιτική ευπρέπεια».

Τέλος, υπενθυμίζοντας μια φράση της Έφης Αχτσιόγλου, σχετικά με την «κανονικότητα» που δεν αποτελεί «ποτέ ευκαιρία για την Αριστερά», σημείωσε χωρίς να αναφέρει την υποψήφια Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: «Καμιά φορά η κανονικότητα μπορεί να είναι ευκαιρία για τη χώρα, για κάποιους άλλους μπορεί να μην είναι. Το να είναι τα πράγματα και λίγο βαρετά είναι μάλλον ένδειξη προόδου».

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com