Τουρκία: «Ξέρετε τι θα πει πείνα;» – Απελπισμένοι πολίτες περιμένουν στην ουρά για λίγο κρέας

Βίντεο που διανέμονται από τα τουρκικά ΜΜΕ καταγράφουν την απελπισία των Τούρκων πολιτών, που κάνουν ουρές χιλιομέτρων για να προμηθευτούν βασικά αγαθά, όπως το κρέας, η τιμή του οποίου έχει εκτοξευθεί.

by Times Newsroom

Ο παρουσιαστής της Sozcu TV, Φατίχ Πορτακάλ σχολίασε ότι: «Δεν σταματάει η αύξηση της τιμής του κρέατος. Σε οποιαδήποτε εκπτωτική αγορά υπάρχουν τεράστιες ουρές, καθώς οι άνθρωποι προσπαθούν να αγοράσουν λίγο φθηνό κρέας».

«Στα σούπερ μάρκετ το κρέας έφτασε τις 400 λίρες, εμείς δεν μπορούμε να το αγοράσουμε. Είμαστε συνταξιούχοι Δεν έχουμε τέτοια δύναμη και βασανιζόμαστε. Περιμένω εδώ και έχουν μουδιάσει τα πόδια μου», αναφέρει ένας πολίτης που περιμένει στην ουρά, στα πλάνα που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

«Ξέρετε τι θα πει πείνα; Ξέρεις τι θα πει να μην μπορείς να αγοράζεις προϊόντα; Αυτοί οι άνθρωποι εδώ δεν μπορούν να αγοράσουν ούτε ένα ή δυο κιλό κιμά. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Που είναι η υπερηφάνεια; Με την πείνα δεν υπάρχει υπερηφάνεια», λέει ένας άλλος, εμφανώς απελπισμένος πολίτης.

«Δεν το αξίζω αυτό δεν είμαι καλά που είμαι εδώ. Δεν αξίζω τέτοια κατάσταση. Μα τι ρεζίλι είναι αυτό, τι κατάσταση είναι αυτή; Και μετά μας ζητούν την ψήφο μας. Το κράτος να κάνει κάτι. Τι να κάνουμε εμείς; Θα περιμένω να με καλέσουν για να πάρω λίγο κρέας», σχολιάζει, ενδεικτικά, ένας ακόμη εξοργισμένος Τούρκος πολίτης.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com