Τσιόδρας: Βλέπουμε τίτλους τέλους για τον ΣΥΡΙΖΑ όπως τον ξέραμε

«Δεν μπορεί να φτιαχτεί κάτι διαφορετικό με τα πιο τοξικά υλικά»

by Times Newsroom

Για τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε σήμερα ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας. «Βλέπουμε τίτλους τέλους στον ΣΥΡΙΖΑ όπως τον ξέραμε», τόνισε, προσθέτοντας ότι «αυτό που ξέραμε έως σήμερα ως ΣΥΡΙΖΑ νομίζω ότι δεν θα συνεχίσει να υφίσταται».

«Δεν μπορεί να φτιαχτεί κάτι διαφορετικό με τα πιο τοξικά υλικά», επισήμανε ο κ. Τσιόδρας και τόνισε ότι ο κ.Κασσελάκης χρησιμοποιεί «μια γλώσσα η οποία θυμίζει τις πιο τοξικές μέρες του ΣΥΡΙΖΑ», είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Οι αναρτήσεις που βλέπουμε και αυτά τα οποία λέει είναι πραγματικά τοξικά, δεν θυμίζουν τίποτα καινούργιο», πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας ότι «δεν είναι μια φράση, είναι μονίμως σε ένα τέτοιο ύφος οι αναρτήσεις που κάνει ο κ. Κασσελάκης».

«Σε πολιτικό επίπεδο, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κάθισε πότε να αναλύσει τι συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία. Τον έφερε στην εξουσία το ρεύμα που είχε δημιουργηθεί το 2015 μετά τη χρεοκοπία της χώρας. Στη συνέχεια, δεν κάθισε ποτέ να κάνει μια σοβαρή ανάλυση για το τι συνέβη και έχασε το 2019. Συνέχισε να πορεύεται με μια ισοπεδωτική κριτική απέναντι στην κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αυτό όπως φάνηκε στις εκλογές δεν οδήγησε πουθενά. Άλλαξε αρχηγό και θεωρεί ότι κάνοντας τη ίδια ισοπεδωτική κριτική μπορεί να πάει μπροστά», κατέληξε ο κ. Τσιόδρας.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή