Βελόπουλος: Περάσαμε από τη φωτιά και βγήκαμε αλώβητοι

«Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους μας ψήφισαν τις Ελληνίδες και τους Έλληνες! Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους αγωνίστηκαν εναντίον των συκοφαντιών των ύβρεων των ψεμάτων λέγοντάς το μεγάλο ναι στην ελληνική λύση!», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Βελόπουλος σε ανάρτησή του στο Twitter.

by Times Newsroom

Αναλυτικά ολόκληρη η ανάρτηση:

“Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους μας ψήφισαν τις Ελληνίδες και τους Έλληνες! Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους αγωνίστηκαν εναντίον των συκοφαντιών των ύβρεων των ψεμάτων λέγοντάς το μεγάλο ναι στην ελληνική λύση! ΠΕΡΆΣΑΜΕ ΑΠΌ ΦΩΤΙΆ ΠΈΡΑΣΑΝ ΑΠΌ ΤΥΦΏΝΑ ΚΑΙ ΒΓΉΚΑΜΕ ΚΕΡΔΙΣΜΈΝΟΙ! ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΜΟΎΜΕ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΊΔΕΣ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΌΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΎΣ ΕΊΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΌ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΌ ΚΌΜΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΉΣ! ΚΑΛΟΎΜΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΏΤΕΣ ΨΗΦΟΦΌΡΟΥΣ ΝΑ ΣΤΡΑΤΕΥΤΟΎΝ ΔΊΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΛΎΣΗ ΔΙΌΤΙ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΤΕΡΆΣΤΙΕΣ ΜΆΧΕΣ! ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΗΦΌΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΉ!”.

Λίγα λεπτά ο Κυριάκος Βελόπουλος έκανε και δήλωση στην κάμερα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή