Βορίδης: Με σαρδάμ καλωσόρισε τον Κασσελάκη – «Η εκλογή του σηματοδοτεί το τέλος της Αριστεράς»

«Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο τέλος για τον ΣΥΡΙΖΑ από την επικράτηση Κασσελάκη», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης.

by Times Newsroom

Ο κ. Βορίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ ενόψει και των αυτοδιοικητικών εκλογών, σχολίασε μεταξύ άλλων την κατάσταση που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επικράτηση του Στέφανου Κασσελάκη.

«Όταν στον ΣΥΡΙΖΑ ηττώνται από έναν άνθρωπο που δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο είναι αποτέλεσμα ιδεολογικής και πολιτικής χρεοκοπίας» ανέφερε, και πρόσθεσε πως «η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσα να φανταστώ καλύτερο τέλος».

Όσον αφορά το περιστατικό κατά το οποίο ο κ. Βορίδης αποκάλεσε τον κ. Κασσελάκη «Φαμελλάκη», ο ίδιος απάντησε πως «ήταν ένα λάθος».

Βορίδης για Κασσελάκη: Το κενό είναι κενό, είναι άνευ περιεχομένου

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί «κενό» τον Στέφανο Κασσελάκη, όπως ανέφερε και σε συνέντευξή του ο πρωθυπουργός, ο κ. Βορίδης απάντησε πως «το κενό είναι κενό, είναι άνευ περιεχομένου και μέχρι τώρα δεν έχουμε κάποιο περιεχόμενο γι’ αυτό που υποτίθεται ότι κομίζει ο κύριος Κασσελάκης».

Σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο κ. Βορίδης είπε ότι το βασικό κριτήριο είναι οι μεγάλες διοικητικές οντότητες και τόνισε σχετικά με τα πρόσωπα: «Πρέπει να μοιραζόμαστε μια κοινή αντίληψη για την ανάπτυξη του τόπου».

Στην ερώτηση αν η ΝΔ κινδυνεύει να χάσει κάποιες περιφέρειες από δικούς της «αντάρτες», ο υπουργός Επικρατείας απάντησε ότι αυτό ισχύει σε ορισμένες περιφέρειες, αλλά είναι μειοψηφία. «Επιλέγουμε πρόσωπα με κοινή αντίληψη προς όφελος των πολιτών», υπογράμμισε ο Μάκης Βορίδης.

Με σαρδάμ καλωσόρισε ο Βορίδης τον Κασσελάκη 

Ένα… σαρδάμ έκανε ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, παρεμβαίνοντας στην Ολομέλειας της Βουλής, αποκαλώντας τον Στέφανο Κασσελάκη «κύριο Φαμελλάκη».

Το φραστικό λάθος, που απέδωσε σε λεκτικό σαρδάμ ο Μάκης Βορίδης, ήταν και το επίσημο καλωσόρισμά στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, στη Βουλή, Στέφανο Κασσελάκη.

Παίρνοντας το λόγο για να απαντήσει στην τοποθέτηση του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλου, ο υπουργός Επικρατείας, απευθύνθηκε στον κ. Κασσελάκη και τον αποκάλεσε «Φαμελλάκη».

Ο νέος πρόεδρος, παρέστη για πρώτη φορά σε συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής προκειμένου να ακούσει τον κ. Φάμελλο ωστόσο επειδή δεν είναι εκλεγμένος βουλευτής, κάθονταν στα έδρανα των αξιωματούχων (από την αντίθετη πλευρά των υπουργικών).

Η πρώτη παρουσία Κασσελάκη στην ολομέλεια της Βουλής: Παρακολούθησε την ομιλία Φάμελλου
«Ελπίζω η πρώτη παρουσία υπο την ιδιότητα του ακροατή της διαδικασίας για τον κ. Φαμελλάκη… συγγνώμη τον κ. Κασσελάκη… να μην ήταν απογοητευτική γιατί αυτά που ακούσαμε από τον κ. Φάμελλο ήταν εντυπωσιακά», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Τι μας είπε για τις αυτοδιοικητικές; Μας είπε «όχι» στα παιδιά του κομματικού σωλήνα. Ένα πράγμα σαν να λέει «όχι» σε παιδιά σαν τον Ζαχαριάδη. Μας είπε «όχι» σε πολλές θητείες των αυτοδιοικητικών. Ένα πράγμα σαν να λέει «όχι» στον τον Ιωακειμίδη. Αλλά αφού δεν σας αρέσει γιατί υποστηρίζετε Παχατουρίδη και Αρναουτάκη; Επιστρέψατε στον ΣΥΡΙΖΑ του ό,τι να ναι. Όχι ότι είχατε φύγει και ποτέ αλλά επειδή γίνεται μια συζήτηση τώρα που αλλάξατε αρχηγό».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com