Υπόθεση Μαντλίν ΜακΚαν: Το DNA «μίλησε» – Η Τζούλια Γουέντελ δεν είναι το αγνοούμενο κορίτσι

Διαψεύδονται οι ελπίδες ότι πρόκειται για το παιδί από τη Βρετανία που εξαφανίστηκε πριν από 16 χρόνια

by Times Newsroom

Η 21χρονη Τζούλια Γουέντελ, ισχυριζόταν πως ήταν η Μαντλίν ΜακΚαν παρά το γεγονός ότι οι ίδιοι οι γονείς της χαρακτήρισαν τους ισχυρισμούς της ως «ψέματα και χειραγώγηση». Λίγες μέρες μετά την εμφάνισή της στην τηλεόραση, έλαβε τα αποτελέσματα των τεστ DNA που έδειξαν ότι ήταν πράγματι από την Πολωνία –όπως επέμεναν οι γονείς της, διαψεύδοντας τις ελπίδες ότι πρόκειται για το κορίτσι από τη Βρετανία που εξαφανίστηκε πριν από 16 χρόνια ενώ έκανε διακοπές με την οικογένειά της στην Πορτογαλία.

Η Γουέντελ εμφανίστηκε ακόμη και στην αμερικανική εκπομπή Dr Phil, όπου είπε ότι άρχισε να υποψιάζεται ότι ήταν η Μαντλίν τον περασμένο Ιούνιο, χωρίς ωστόσο να προσκομίσει καμία απόδειξη για να στηρίξει τους ισχυρισμούς της.

«Είναι απολύτως 100% από την Πολωνία», είπε η Δρ. Φία Γιόχανσον, ιδιωτική ερευνήτρια και μέντιουμ που μετέφερε την 21χρονη από την Πολωνία στις Ηνωμένες Πολιτείες αφού «δέχθηκε απειλές για τη ζωή της»., μεταδίδει η Daily Mail.

Η Γουέντελ εμφανίστηκε ακόμη και στην αμερικανική εκπομπή Dr Phil, όπου είπε ότι άρχισε να υποψιάζεται ότι ήταν η Μαντλίν τον περασμένο Ιούνιο, χωρίς ωστόσο να προσκομίσει καμία απόδειξη για να στηρίξει τους ισχυρισμούς της.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com