Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Υπό κράτηση ο γνωστός ηθοποιός – Κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις

Ο Γάλλος αστέρας του κινηματογράφου Ζεράρ Ντεπαρντιέ τέθηκε σήμερα υπό κράτηση σε αστυνομικό τμήμα του Παρισιού, αφού κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση σε δύο εργαζόμενες σε κινηματογραφικά σκηνικά, αναφέρει το APA που επικαλείται το WhatsNew2Day.

by Times Newsroom

Ο 75χρονος, ο οποίος βρίσκεται ήδη υπό έρευνα για πολλά παρόμοια εγκλήματα, συμπεριλαμβανομένου του βιασμού, λέγεται ότι κακοποίησε σεξουαλικά το προσωπικό παραγωγής στα πλατό δύο ταινιών.

Οι κατηγορίες έχουν διατυπωθεί από δύο γυναίκες. Η πρώτη είναι διακοσμήτρια που εργαζόταν για τα γυρίσματα της ταινίας Les Volets Verts και κατηγορεί τον ηθοποιό για σεξουαλική επίθεση το 2021. Η δεύτερη τον κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση το 2014.

Πηγή της έρευνας δήλωσε: «Ο κ. Ντεπαρντιέ κλήθηκε να εμφανιστεί σε αστυνομικό τμήμα του Παρισιού σήμερα και αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό κράτηση».

«Ανακρίνεται για δύο φερόμενες σεξουαλικές επιθέσεις που συνέβησαν το 2014 και το 2021».

Ο Ντεπαρντιέ, ο οποίος έγινε διάσημος με επιτυχημένες ταινίες όπως η Green Card και το The Last Metro, αρνείται κατηγορηματικά όλες τις κατηγορίες εναντίον του.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com