Αλβανία: «Έλληνας πολιτικός λέει ότι ο Μπελέρης έχει σκοτεινό παρελθόν- να μην γίνει διπλωματικό πρόβλημα»

by Times Newsroom

Τη σύλληψη του εκλεγμένου δημάρχου Χιμάρας Φρέντη Μπελέρη σχολίασε ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών της  κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ , Νίκος Ξυδάκης, δημοσιεύει η αλβανική εφημερίdα  Σκιπτάρε/‘Shqiptare’.

Σε συνέντευξή του στα ελληνικά ΜΜΕ, ο Ξυδάκης δήλωσε ότι ο Μπελέρης δεν είναι τόσο αθώος άνθρωπος και ότι έχει σκοτεινό πολιτικό παρελθόν.

«Η Αθήνα και τα Τίρανα ξέρουν τον ρόλο του Μπελέρη. Δεν είναι ένας αθώος άνθρωπος, έχει ιστορία πολιτική και έχει ιστορία σκοτεινή. Θα έπρεπε να έχει καθαρίσει αυτή η ιστορία πολλούς μήνες πριν. Και να μην φτάσει να γίνει διπλωματικό αγκάθι στις όχι τόσο καλές σχέσεις Αθήνας και Τιράνων.», είπε.

Μεταξύ άλλων, ο πρώην υπουργός δήλωσε ότι ο ρόλος του Μπελέρη στην πολιτική είναι γνωστός, αρκεί να διαβάσουμε ρεπορτάζ και ειδήσεις των περασμένων ετών, όπου σε βιβλίο Έλληνα δημοσιογράφου γράφεται για τον Έλληνα δήμαρχο.

Gazeta Shqiptare

The Hellenic Information Team

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com