Ανδρουλάκης – Κασσελάκης: Τέρμα τα χαμόγελα και σκληρή ανιπαράθεση

Συγκρούονται για τη δεύτερη θέση και για το ποιος είναι ικανότερος να σταθεί απέναντι στον Μητσοτάκη

by Times Newsroom

«Ποιος μπορεί να σταθεί απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη με σοβαρότητα, σταθερότητα, αταλάντευτα, χωρίς εξαρτήσεις, ακηδεμόνευτα, με δύναμη, εντιμότητα και αξιοπιστία απέναντι στη Νέα Δημοκρατία; Ποιος ενώνει, ποιος τιμά, ποιος συνεχίζει, ποιος διασφαλίζει το μέλλον, αλλά και τις αρχές και τις αξίες της δημοκρατικής παράταξης; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία έχουν κάνει επιλογή ποιον θέλουν για αντίπαλο. Aλλωστε του είναι πολύ πιο χρήσιμος ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρά ως υπουργός του. Κάθε φορά που είναι σε δύσκολη θέση δηλώνει “παρών” για να τους διευκολύνει και να πετάξουν την μπάλα στην κερκίδα», ήταν η αιχμή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, η οποία δεν έμεινε αναπάντητη από την Κουμουνδούρου.

«Οσο οι δημοσκοπήσεις σβήνουν το… όνειρο του κυρίου Ανδρουλάκη για να ξεπεράσει στις ευρωεκλογές τον ΣΥΡΙΖΑ και να αντισταθεί στους δελφίνους του κόμματός του τόσο χάνει και την ψυχραιμία του. Επέλεξε και πάλι σήμερα να επιτεθεί στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανο Κασσελάκη, προσπαθώντας μάταια να τον απαξιώσει, επικεντρώνοντας παράλληλα τις αντιπολιτευτικές του κορόνες στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης -σ.σ. ο οποίος βρέθηκε σε περιοδεία στην Κρήτη- και ο ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στις άναρθρες κραυγές του προέδρου του ΠΑΣΟΚ έχουν θέσεις, έχουν πρόγραμμα και σχέδιο που μπορεί να δώσει διέξοδο στα προβλήματα των πολιτών και ελπίδα σε ολόκληρο τον προοδευτικό κόσμο. Το ποιος επιλέγει να γίνει «ουρά» στη Νέα Δημοκρατία, ακολουθώντας και αναμασώντας τα fake news, είναι πλέον γνωστό σε όλους.

Υπενθυμίζεται ότι ο τελευταίος κύκλος της κόντρας ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ ​άνοιξε με την αντιπαράθεση με αφορμή την απόφαση του ΣτΕ και τη σημερινή συνάντηση του κ. Ανδρουλάκη με τον επικεφαλής της ΑΔΑΕ, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για «κοινούς συκοφάντες», απαντώντας στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν έκανε όσα μπορούσε για να αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι των υποκλοπών, και τον ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του να προκαλεί τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να προβεί σε μηνύσεις.

ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΑΣΟΚ

Με Ζαγοράκη και Βερούλη

Το «βράδυ της 9ης Ιουνίου θα βρέξει… ΠΑΣΟΚ», είπε στο φινάλε της χθεσινής εκδήλωσης για την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος ο Νίκος Ανδρουλάκης, απευθυνόμενος στον γνωστό μετεωρολόγο, Σάκη Αρναούτογλου. Οταν οι προβολείς έφτασαν στην Αννα Βερούλη, ο κ, Ανδρουλάκης είπε «ρίχνουμε μακριά το ακόντιο». «Θοδωρή, θα βάλουμε γκολ; Ομάδα έχουμε!», ρώτησε, τέλος, τον Θοδωρή Ζαγοράκη, η υποψηφιότητα του οποίου πάντως έχει προκαλέσει ήδη αρκετές αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Ανδρουλάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος για την έκβαση του αγώνα την 9η Ιουνίου, «υπενθύμισε» στα στελέχη και τα μέλη του ότι στόχος είναι η δεύτερη θέση στις ευρωεκλογές και δεσμεύτηκε ότι την επομένη θα αναλάβει πρωτοβουλίες για τη δημιουργία προοδευτικού μετώπου εναντίον της Νέας Δημοκρατίας.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com