Ανοικτό τηλεσεμινάριο: «Burnout: Symptoms, solutions and prevention»

by Times Newsroom

Το σύνδρομο επαγγελματικής εξουθένωσης επηρεάζει σημαντικό αριθμό εργαζομένων και, εάν αφεθεί χωρίς θεραπεία, μπορεί να επηρεάσει την καθημερινότητα, την παραγωγικότητα και τη συνολική λειτουργία των εργαζομένων. Στο ανοικτό τηλεσεμινάριο «Burnout: Symptoms, solutions and prevention», το οποίο διοργανώνει το Γραφείο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Στήριξης του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου στο πλαίσιο του κύκλου δωρεάν ανοικτών διαδικτυακών σεμιναρίων κατά το τρέχον Εαρινό Εξάμηνο 2024, θα αναφερθούν τα συμπτώματα και οι αιτίες, καθώς και οι τρόποι διαχείρισης και πρόληψης του συνδρόμου Burnout. Το τηλεσεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα την Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024, στις 17:00 (διάρκεια: 1 ώρα) μέσω των εργαλείων τηλεκπαίδευσης του Πανεπιστημίου.

Η προεγγραφή ως τις 10/03/2024 ΕΔΩ είναι απαραίτητη για λήψη του συνδέσμου τηλε-παρακολούθησης και για τη χορήγηση βεβαίωσης ολοκλήρωσης του σεμιναρίου. Τηρείται σειρά προτεραιότητας (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 500). Εισηγήτρια είναι η Δρ. Νάταλυ Λούμπα Φιλαρέτου, Εγγεγραμμένη Συμβουλευτική Ψυχολόγος και συνεργάτιδα του Γραφείου Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Στήριξης της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του ΑΠΚΥ, που διοργανώνει τον κύκλο των σεμιναρίων. Όλα τα σεμινάρια της Σειράς μαγνητοσκοπούνται και γίνονται διαθέσιμα στο κανάλι του ΑΠΚΥ στο YouTube.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com