Αντιδράσεις για τη δήλωση Τσακαλώτου μετά τη νίκη Κασσελάκη – «Πόση μικροψυχία, ούτε συγχαρητήρια δεν μπορείς να πεις»

«Η Αριστερά είναι εδώ, είναι μαθημένη στα δύσκολα», δήλωσε ο πρώην υπουργός και εκ των υποψήφιων για την προεδρία του κόμματος

by Times Newsroom

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου μετά την νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι ψηφοφόροι – μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – τον ανέδειξαν νέο πρόεδρο του κόμματος, ωστόσο ο πρώην υπουργός Οικονομικών, ηγετικό στέλεχος και ένας εκ των υποψήφιων για την προεδρία, στη δήλωσή για το εκλογικό αποτέλεσμα δεν συνεχάρη τον νικητή, αλλά αντίθετα ανέφερε πως «η Αριστερά είναι μαθημένη στα δύσκολα».

«Η Αριστερά είναι εδώ. Είναι μαθημένη στα δύσκολα. Με παρακαταθήκη τις νίκες, τις ιδέες και τις αξίες μας, συνεχίζουμε πάντα αριστερά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, πυροδοτώντας έντονες συζητήσεις στα πολιτικά πηγαδάκια, αλλά και σφοδρές αντιδράσεις στα social media από υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com