Άρης Πορτοσάλτε: «Κάποιος πρέπει να αναλάβει τη συγκρότηση του κράτους – Αν δεν μπορεί ο κ. Μητσοτάκης, να έρθει άλλος»

«Η κυβέρνηση τον τελευταίο καιρό τα έχει χαμένα»

by Times Newsroom

Εκφράζοντας τα «ειλικρινή του συλλυπητήρια» προς την οικογένεια του αδικοχαμένου Αντώνη Καρυώτη, ο Άρης Πορτοσάλτε προέβη στον σχολιασμό της επικαιρότητας. Αυτή τη φορά, επέλεξε να κατακρίνει τις τελευταίες πρακτικές της κυβέρνησης, λέγοντας, χαρακτηριστικά, πως «η κυβέρνηση τον τελευταίο καιρό τα έχει χαμένα».

Μιλώντας για τον απάνθρωπο πνιγμό του 36χρονου, ο Άρης Πορτοσάλτε συνέχισε κάνοντας το πολιτικό του σχόλιο. «Θέλω να κάνω πολιτικό σχόλιο, πρέπει να μπει τέλος στο ξεχαρβάλωμα, έχουμε ένα γενικό ξεχαρβάλωμα και έχω την αίσθηση ότι το τελευταίο δίμηνο η κυβέρνηση τα έχει χαμένα, έτσι το προσεγγίζω το θέμα. Αντιλαμβάνομαι πως ο κ. Πρωθυπουργός έχει στραμμένο το βλέμμα κάπου αλλού, αλλά σε αυτήν την περίπτωση ο ίδιος πρέπει να αντιμετωπίσει το ξερχαβάλωμα», είπε, αρχικά, ο δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια, ο ίδιος ανέφερε πως:

«Εγώ είμαι για το σχόλιο, ο κ. πρωθυπουργός είναι για τη δουλειά. Εγώ, λοιπόν, θα απαριθμήσω μία σειρά τραγωδιών που μας βρήκαν φέτος και κατά την ταπεινή μου γνώμη εδράζονται, πέρα από την ανθρώπινη συμπεριφορά που δεν μπορώ να την κρίνω και δεν θέλω να είμαι κριτής ανθρώπων. Για να κάνω τη σύνδεση από το Λιμενικό σ το συνολικό, εγώ δεν είδα Λιμενικό την ώρα του απόπλου, στο σημείο. Πρέπει να αναληφθεί μια σοβαρή πολιτική υπευθυνότητα, να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα του κράτους. Ένα κακό κράτος, με κακές υπηρεσίες, προφανώς επηρεάζει και τον ιδιωτικό τομέα.

Από τα Τέμπη έως σήμερα έχουμε μία σειρά ζητημάτων, έσκασαν βλήματα σε μάχιμη μονάδα της πολεμικής αεροπορίας, δεν μάθαμε το πόρισμα γιατί είναι ζήτημα υψίστης ασφαλείας. Είχαμε την κάθοδο των Κροατών, υπάρχουν, επίσης, απάνθρωπα φαινόμενα με τη δολοφονία του άλλου οπαδού έξω από το γήπεδο στο Χαριλάου. Έχουμε μία σειρά συμπεριφορών, αλλά σε αυτές τις συμπεριφορές εμείς αυτό που θέλουμε, και για αυτό το λόγο η πλειοψηφία της κοινωνίας έδωσε το 41% στους δύο θριάμβους του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι γιατί η κοινωνία είπε “Μητσοτάκη, εσύ θα στρώσεις την καθημερινότητα”.

Δεν το έχουμε ακόμη, η κυβέρνηση τσαλαβουτάει σε μία κατάσταση και τα έχει χαμένα. Κάποιος πρέπει να αναλάβει τη συγκρότηση του κράτους ξανά. Δεν μπορεί ο κ. Μητσοτάκης; Έχει αλλού στραμμένα τα ενδιαφέροντά του; Να έρθει άλλος από την κυβέρνηση να αναλάβει να μαζευτεί αυτό το χάλι που βλέπουμε γύρω μας. Πρέπει να επαναφέρουμε τη λειτουργία με κανόνες και να πειθαρχήσουμε όλοι, θέλει πανστρατιά. Όλοι θυμόμαστε τον Μητσοτάκη του κορονοϊού, ο Μητσοτάκης του κορονοϊού, αν δεν θέλει να είναι ο ίδιος δεν το ξέρω, να βρεθεί αυτός που θα αναλάβει».

,

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com