Δόμνα Μιχαηλίδου για Στέφανο Κασσελάκη: Σαν πολιτικάντης του προηγούμενου αιώνα – Δεν ήμουν καλεσμένη του

Απάντηση στα όσα της καταλόγισε νωρίτερα σήμερα (28.9.2023) ο Στέφανος Κασσελάκης, έδωσε η Δόμνα Μιχαηλίδου, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

by Times Newsroom

«Yποδέχθηκα τον κ. Κασσελάκη στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας ως όφειλα βάσει του θεσμικού μου ρόλου. Δεν πήγα στο σχολείο ως Δόμνα Μιχαηλίδου αλλά ως η καθόλα αρμόδια Υφυπουργός για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Άρα; «Απρόσκλητη» η αρμόδια Υφυπουργός;

Δεν ήμουν καλεσμένη του κύριου Κασσελάκη, ούτε πήγα για να λάβω μέρος σε κάποιο βίντεοκλιπ. Είχα την εντύπωση ότι ήθελε να ενημερωθεί επί της ουσίας. Ήταν όμως πολύ δυσάρεστη έκπληξη για ‘μένα να βλέπω έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται νέο ακίνητο σε μία εβδομάδα. Έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται κλιματιστικά από την τσέπη του σαν να είναι πολιτικάντης του προηγούμενου αιώνα. Αναρωτιέμαι, αυτή είναι η ανανέωση της πολιτικής που προσδοκά ο ΣΥΡΙΖΑ; Εμείς πάντως στο Υπουργείο Παιδείας επιμένουμε. Δουλειά της γενιάς μας είναι να λύνει τα προβλήματα. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Με πείσμα και προσήλωση».

Στέφανος Κασσελάκης: «Έκοψε» τη Μιχαηλίδου και προκαλεί ξανά – «Εμφανίστηκε απρόσκλητη -Την παρακαλώ να είναι πιο προσεκτική»

Αφού μπήκε με… ακροβατικά στο σχολείο ΑμεΑ και αφού έκοψε από τις αναρτήσεις του την υφυπουργό Παιδείας Δόμνα Μιχαηλίδου που τον ξενάγησε, χτυπά με νέα ανάρτηση.

Σε ανάρτησή του, λοιπόν, κάνει λόγο για προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης της επίσκεψής του στο σχολείο από τη ΝΔ και τα ΜΜΕ και υποστηρίζει ότι η υφυπουργός Παιδείας εμφανίστηκε στο σχολείο χθες απρόσκλητη.

«Επειδή το έχει ξανακάνει στον ΣΥΡΙΖΑ, την παρακαλώ στο μέλλον να είναι πιο προσεκτική», αναφέρει στη συνέχεια.

Ο κ. Κασσελάκης ανέφερε επίσης ότι «το πνεύμα αυτών των επισκέψεων είναι η αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί και γνωρίζουν τα προβλήματα, όχι με τον πολιτικό τους προϊστάμενο», ενώ πρόσθεσε: «Αλλά αφού ήρθε, ελπίζω να είδε τις συνθήκες και να ντράπηκε γι’ αυτές ως πολίτης και ως πολιτικός».

Στέφανος Κασσελάκης: Αναλυτικά η ανάρτηση για τη Δόμνα Μιχαηλίδου

«Λυπάμαι που, την ώρα που υποφέρουν συμπολίτες μας, πρέπει να ασχοληθώ με δευτερεύον ζήτημα, αλλά επιχειρείται πολιτική εκμετάλλευση από ΝΔ-ΜΜΕ.

Στη χθεσινή μου επίσκεψη στο ΕΕΕΕΚ, η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη.

Επειδή το έχει ξανακάνει στον ΣΥΡΙΖΑ, την παρακαλώ στο μέλλον να είναι πιο προσεκτική.

Το πνεύμα αυτών των επισκέψεων είναι η αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί και γνωρίζουν τα προβλήματα, όχι με τον πολιτικό τους προϊστάμενο.

Αλλά αφού ήρθε, ελπίζω να είδε τις συνθήκες και να ντραπήκε γι’ αυτές ως πολίτης και ως πολιτικός».

Στέφανος Κασσελάκης: Επικό τρολάρισμα στο Twitter για το «παρκούρ» στην Καλλιθέα

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεναγήθηκε στον χώρο και ενημερώθηκε από το προσωπικό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

«Αυτό που μετράει είναι η ψυχή κάθε παιδιού. Να βρίσκεται στο κατάλληλο περιβάλλον ώστε να μπορεί να αναπτύσσεται», αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τις δηλώσεις αυτές έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή επίσκεψη που πραγματοποίησε στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας, ένα σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με μαθητές ΑμεΑ.

Στέφανος Κασσελάκης: Πανικός στο twitter

Όπως ήταν αναμενόμενο, στα social media έγινε «πάρτι» με αφορμή το βίντεο της επίσκεψης του Στέφανου Κασσελάκη σε σχολείο ΑμεΑ.

Ειδικότερα, στο επίκεντρο χιουμοριστικών αναρτήσεων βρέθηκε η στιγμή που ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε κάτω από ένα κάγκελο στο σχολείο, αφού πρώτα έτρεξε από το ένα κτίριο της υποδομής στο άλλο.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com