Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ ο Μπαράν Μπουρχάν

Ο βουλευτής Ξάνθης Μπαράν Μπουρχάν τέθηκε εκτός Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ μέχρι την πλήρη διαλεύκανση της δικαστικής υπόθεσης που εκκρεμεί σε βάρος του.

by Times Newsroom

Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής τέθηκε ο βουλευτής Ξάνθης Μπαράν Μπουρχάν.

Ο Μπαράν Μπουρχάν τέθηκε εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας έπειτα από απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη «μέχρι την πλήρη διαλεύκανση της δικαστικής υπόθεσης που εκκρεμεί σε βάρος του και για την οποία ενημερωθήκαμε από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής», όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει φτάσει στη Βουλή δικογραφία -που αφορά σε υπόθεση του 2016- σε βάρος του Μπαράν Μπουρχάν για παράνομες συνταγογραφήσεις φαρμάκων. Για τη δικαστική υπόθεση υπήρξε σχετική ενημέρωση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Αύριο Τετάρτη 10 Απριλίου η υπόθεσή του περνάει από την επιτροπή η άρση ασυλίας του. Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, κατά τις ίδιες πληροφορίες, θα ψηφίσει υπέρ της άρσης ασυλίας του.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com