Ενόχληση ΝΔ για το ζεϊμπέκικο Πατούλη – «Συγγνώμη, ήταν κακιά στιγμή» λέει ο περιφερειάρχης

Εξηγήσεις για την χθεσινή παρουσία του στην Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού στο Ζάππειο όπου χόρεψε ζεϊμπέκικο, έδωσε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

by Times Newsroom

Σε επίσημη δήλωση του, ο Γιώργος Πατούλης, προσπάθησε να το… μαζέψει, παραδεχόμενος ότι έκανε λάθος. «Ήταν κακιά στιγμή, ζητάω συγγνώμη! Χθες έκανα λάθος ζητάω συγγνώμη» είπε χαρακτηριστικά, υποστηρίζοντας ότι στα δύσκολα δεν κρύβεται.

Η δήλωση του περιφερειάρχη Αττικής για την εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο

Χτες παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Προς το τέλος της εκδήλωσης αυτής και λίγο πριν την αποχώρηση μου , κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων , ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκληση τους.

Ήταν μια κακιά στιγμή , για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη.

Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου. Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία , έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν από βίντεο που  είδε το φως της δημοσιότητας, με τον περιφερειάρχη Αττικής σε εκδήλωση στο Ζάππειο για την 7η Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού, την οποία διοργάνωσαν και συμμετείχαν 97 Ελληνίδες απ’ όλο τον κόσμο.

Κάποια στιγμή, όταν το κέφι «άναψε», ο περιφερειάρχης Αττικής και εκ νέου υποψήφιος για την Περιφέρεια, χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο στο Ζάππειο, όπως έχει κάνει ξανά στο παρελθόν, σε άλλες εκδηλώσεις.

Οι εικόνες αυτές – που ήταν σε πλήρη αντίθεση με την εικόνα που βίωνε ολόκληρη η χώρα τις τελευτές δέκα μέρες- προκάλεσε νέα αναταραχή αλλά και οργή στο μέγαρο Μαξίμου. Έρχονται μάλιστα να «κουμπώσουν» με την οργή του πρωθυπουργού στο πρόσωπο του Νότη Μηταράκη, ο οποίος εξαναγκάστηκε σε παραίτηση σήμερα λόγω των διακοπών που πήγε εν μέσω της πύρινης λαίλαπας.

Το… τάιμινγκ ωστόσο που επέλεξε να το κάνει αυτό ο περιφερειάρχης Αττικής, με τις πυρκαγιές ανά την  επικράτεια να μαίνονται, φαίνεται ότι έχει προκαλέσει την έντονη ενόχληση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Σε ερώτηση αν ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης εξακολουθεί να στηρίζεται από τη ΝΔ, συνεργάτες του πρωθυπουργού έλεγαν ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com