Επίθεση Πολάκη σε Δρίτσα: Προσκύνησες στον ΣΚΑΪ για πέντε λεπτά δημοσιότητας

Επίθεση στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρή Δρίτσα, ο οποίος μίλησε το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ και άσκησε κριτική στον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη, εξαπέλυσε ο βουλευτής, Παύλος Πολάκης.

by Times Newsroom

Στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης γράφει για τον Θοδωρή Δρίτσα ότι «προσκύνησε» τον ΣΚΑΪ «για πέντε λεπτά δημοσιότητας». «Όταν πας και προσκυνάς στο ΣΚΑΙ για πέντε λεπτά δημοσιότητας για να εξυπηρετήσεις την εσωκομματική σου ομάδα, τότε ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΘΟΔΩΡΗ!! (και εκφράζομαι ήπια)

Αυτό που φαίνεται στη δεύτερη φωτο έπρεπε να κάνεις ,όπως εγώ στις 28 του Φλεβάρη φέτος όταν ήθελαν με αφορμή τη διαγραφή μου να με βάλουν να κατηγορώ το Συριζα, τις τάσεις του και τον Τσίπρα!

(Αντζολετος λέγεται ο Δημοσιογράφος που με πήρε για να βγω στο ΣΚΑΙ της διαπλοκής)», έγραψε ο Παύλος Πολάκης.

Ο Θ. Δρίτσας, ερωτηθείς σήμερα για τη θέση που έχει διατυπώσει για τον Στέφανο Κασσελάκη, ανέφερε ότι ο νέος αρχηγός «δυστυχώς εξελίσσεται σε παράγοντα διχασμού και αποσταθεροποίησης» προσθέτοντας ότι με τον ίδιο προσωπικά δεν έχει τίποτα.

«Ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ -και ήρθαν πολλοί και ψήφισαν πράγματι- ένα μέρος του δεν έχει ενεργό συμμετοχή και επέλεξε μια φυγή προς τα εμπρός με τα δικά του κριτήρια» είπε για τη διαδικασία.

Και συνέχισε για τον κ. Κασσελάκη: «Ο ίδιος όμως δεν μπορεί να παίρνει μια πρωτοβουλία και να θέτει υποψηφιότητα σε κόμμα που δεν είναι καν μέλος, δεν έχει συνάφεια. Δεν είχαμε φανταστεί τέτοιο πράγμα για να το προβλέψουμε στο καταστατικό».

Πρόσθεσε ότι «στη διάρκεια της καμπάνιας του δεν εξέθεσε ούτε μια πολιτική άποψη προγραμματική και δεν δεσμεύτηκε για τίποτα. Μετά έχει θέσεις, αλλά είναι ξένες προς την παράδοση της Αριστεράς. Αυτό δεν είναι διχασμός; Δεν είναι παραλογισμός;».

«Αυτό το παράλογο πρέπει να βρει έναν τρόπο κάθαρσης ανάλογο με αυτόν της αρχαίας τραγωδίας» είπε και πρόσθεσε:

«Δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον κ. Κασσελάκη, πολιτική είναι η διαφορά, είναι υποχρεωμένος να ιδρύσει ένα δικό του κόμμα».

«Εάν ήθελε να έρθει στον ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να μπει στη διαδικασία, να προσφέρει, όχι να διεκδικήσει την ηγεσία, αυτό είναι ιστορικό ατόπημα πρωτοφανές παγκοσμίως» πρόσθεσε και κατέληξε: «Θα την ξεπεράσουμε την κρίση».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com