«Επίθεση» Ζωής Κωνσταντοπούλου στον Τσίπρα με αφορμή τα 8 χρόνια από το Δημοψήφισμα: «Πρωτεργάτης της προδοσίας του Όχι»

«Πολλοί από εκείνους που αντέστρεψαν και καταπάτησαν την εντολή των πολιτών βρίσκονται εκτός κοινοβουλίου»

by Times Newsroom

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου απέφυγε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου να σχολιάσει οτιδήποτε σχετικά με τον Αλέξη Τσίπρα. Μέχρι σήμερα δεν είχε μάλιστα σχολιάσει την παραίτηση του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Με αφορμή όμως την επέτειο 8 ετών από το Δημοψήφισμα του 2015, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας «απασφάλισε».

«Σαν σήμερα, πριν από 8 χρόνια, οι πολίτες αυτής της χώρας είπαμε ένα μεγάλο ΟΧΙ… Το ΟΧΙ προδόθηκε… Σήμερα ο Πρωτεργάτης της προδοσίας του ΟΧΙ έχει παραιτηθεί ηττημένος»

«Με την προδοσία παραβιάσθηκε η δημοκρατική εντολή που έδωσε η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών. Θυμάμαι ακόμη τη χαρά εκείνης της συγκέντρωσης στο Σύνταγμα, τη χαρά με την οποία πήγα να ψηφίσω, την αισιοδοξία, την εμπιστοσύνη μου στους πολίτες της χώρας μας και την γενναιότητα που έδειξαν αυτοί οι πολίτες, στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Τότε, από θέση ευθύνης, υπερασπίσθηκα με όλες μου τις δυνάμεις το ΟΧΙ των ανθρώπων, υπερασπίσθηκα τις ζωές, την αξιοπρέπειά μας, τη δημοκρατία. Και άφησα την 3η Πολιτειακή Θέση της Προέδρου της Βουλής για να μείνω πιστή στις αρχές μου και να συνεχίσω να μάχομαι για τον κόσμο, μαζί με τον κόσμο, μέσα στην κοινωνία» αναφέρει χαρακτηριστικά η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.

Παράλληλα σημειώνει για τον Αλέξη Τσίπρα: «Σήμερα, ο Πρωτεργάτης της προδοσίας του ΟΧΙ έχει παραιτηθεί, ηττημένος. Και πολλοί από εκείνους που αντέστρεψαν και καταπάτησαν την δημοκρατική εντολή των πολιτών βρίσκονται εκτός κοινοβουλίου. Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε, κι ας μην ανέλαβαν ποτέ την ευθύνη για το κακό που έκαναν. Ανήκουν πια στο παρελθόν, και το μέλλον είναι μπροστά. Το τι θα γινόταν τότε, αν το ΟΧΙ γινόταν σεβαστό, δεν θα το μάθουμε ποτέ. Η Ιστορία δεν γράφεται με υποθέσεις, αλλά με πράξεις».

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com