Φρέντι Μπελέρης: Tην Τρίτη 5 Μαρτίου η απολογία του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας

Η δίκη του Φρέντι Μπελέρη είναι εκ νέου σε εξέλιξη, καθώς αναμένονταν οι αγορεύσεις υπεράσπισης των δικηγόρων του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας.

by Times Newsroom

Η διαδικασία αποδεικνύεται… μαραθώνια καθώς ξεκίνησε από το μεσημέρι.

Κατά την σημερινή ακροαματική διαδικασία ο δικηγόρος των κατηγορουμένων αποδόμησε τα στοιχεία του κατηγορητηρίου που εμφάνισαν στο δικαστήριο οι δύο εισαγγελείς τονίζοντας πως δεν τηρήθηκε η νόμιμη διαδικασία παρακολουθήσεων και πως τα στοιχεία που εμφανίζονται στο δικαστήριο είναι κατασκευασμένα και πλαστά που έχουν στόχο να ενοχοποιήσουν τον κατηγορούμενο για να μην ορκιστεί δήμαρχος Χειμάρας.

Οι μάρτυρες κατηγορίας έχουν πέσει σε πολλές αντιφάσεις σχετικά με τα όσα υποστήριξαν κατά την διαδικασία . Την Τρίτη το μεσημέρι μετά την απολογία του Δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελερι το δικαστήριο θα διακόψει και θα έκδοση την απόφαση του. Να θυμίσουμε οι δύο εισαγγελείς πρότειναν την ενοχή του κατηγορούμενου με ποινή φυλάκισης τα δύο χρόνια και έξι μήνες .

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com