Γεωργιάδης κατά ΣΥΡΙΖΑ για «επεισόδιο» με δημοσιογράφους – «Ευαγγελίζονται δήθεν προάσπιση των Εργασιακών Δικαιωμάτων»

«Τελικά ξεχνούν και καταπατούν την Εργασιακή Αξιοπρέπεια»

by Times Newsroom

Ο Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτηση που έκανε στα social media, σχολίασε την είδηση για ένα «επεισόδιο» με δημοσιογράφους που φέρεται να έγινε έξω από την Κουμουνδούρου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας.

Ο υπουργός Εργασίας αναπαρήγαγε στο Twitter ένα βίντεο που δείχνει ένα στιγμιότυπο από την εκπομπή «Kontra 24» που προβάλεται στο κανάλι KONTRA και μιλούσε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Χατζηνικόλας.

Εκεί, ο κ.Χατζηνικόλας είπε πως «είναι καλοκαίρι και σκάει ο τζίτζικας. Κανένας δεν έχει προβλέψει να βάλει τους δημοσιογράφους μέσα. Το αντίθετο μάλιστα. Είχαν κλείσει την πόρτα και δεν έμπαιναν μέσα οι άνθρωποι, γιατί θα ακούγανε ενδεχομένως τις φωνές από πάνω και δεν ήθελαν να το ακούσουν. Αφήσαν λοιπόν τους ανθρώπους, κάμεραμαν και δημοσιογράφους απ’έξω».

«Κάποια στιγμή περνάει ένας κύριος με νερά και τα πάει πάνω στην Πολιτική Γραμματεία. Τα αφήνει μπροστά μας, πάει να κάνει κάποια άλλη δουλειά και να τα πάρει. Συνάδελφος παίρνει ένα νερό γιατί είχε κορακιάσει ο άνθρωπος. Και δέχεται μία επίθεση. Δεν θέλω να πω από ποιον. Στη λογική ότι ήρθες στο σπίτι μου και μου πήρες το νερό», ανέφερε στη συνέχεια.

Έτσι, ο Άδωνις Γεωργιάδης, στην ανάρτηση που έκανε, έγραψε τα εξής:

«Η τήρηση σωστών και αξιοπρεπών συνθηκών εκτέλεσης της εργασίας αφορά κάθε εργαζόμενο, επαγγελματία, απασχολούμενο.

Όσοι δήθεν ευαγγελίζονται την προάσπιση των Εργασιακών Δικαιωμάτων τελικά ξεχνούν και καταπατούν την Εργασιακή Αξιοπρέπεια, που αποτελεί τον πυρήνα όλων των Εργασιακών Δικαιωμάτων! Αν ισχύει η καταγγελία αυτή είναι ντροπή!».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com