Η Ελενα Ακρίτα επιτίθεται στη Μαρέβα Μητσοτάκη και αποθεώνει τον Τάιλερ: “Ευτυχώς που δεν γεννήθηκες Μαρέβα”

Η σύγκριση Μαρέβας-Τάιλερ από τον δημοσιογράφο Θάνο Δημάδη κατέληξε σε κόντρα της 'Ελενας Ακρίτα με τον 'Αδωνι Γεωργιάδη

by Times Newsroom

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ Έλενας Ακρίτα και Άδωνι Γεωργιάδη , με αφορμή τη σύγκριση Μαρέβας Μητσοτάκη-Τάιλερ Μακμπέθ.

“Mου ζητά να ζητησω συγγνώμη την Μαρέβα Μητσοτάκη. Λογικά αυτό είναι πρωταπριλιάτικο αστείο”, αναφέρει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για τον υπουργό Υγείας, που την κατηγόρησε για τον τρόπο που επιτέθηκε στην σύζυγο τουπρωθυπουργού.

Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά. Η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα, αρχικά απάντησε με ανάρτησή της σε σχόλιο του Θάνου Δημάδη για τη σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Ο δημοσιογράφος είχε συγκρίνει την κυρία Γκραμπόφσκι με τον σύζυγο του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μπακμπέθ και είχε γράψει τα εξής:

“Το “λάθος” της Μαρέβας Μητσοτάκη στην Ελλάδα είναι ότι δεν γεννήθηκε Τάιλερ. Εδώ που τα λέμε είναι μεγάλο το ρίσκο που πήρε να είναι γυναίκα, επιχειρηματίας, ανεξάρτητη οικονομικά”, έγραφε στην ανάρτησή του ο Θάνος Δημάδης, με την Έλενα Ακρίτα να σπεύδει να απαντήσει.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com