Μαρινάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει ψηλά τον πήχη της χυδαιότητας

«Το συγκεκριμένο δημοσίευμα έχει διαψευστεί πανηγυρικά και μάλιστα 4 φορές, πρόκειται για αισχρά ψεύδη. Το πιο τραγικό είναι η χυδαία στοχοποίηση της συζύγου του πρωθυπουργού και οποιουδήποτε συγγενικού του προσώπου, ας σταματήσει επιτέλους αυτός ο βούρκος, ας σταματήσουμε να πολιτευόμαστε με όρους βούρκου, είναι αδιανόητο να στοχοποιούνται σύζυγοι και οικογένειες».

by Times Newsroom

Αυτό ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κληθείς να απαντήσει σε ερώτηση για το Κυριακάτικο δημοσίευμα της εφημερίδας «Εστία», κατά την σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συνατκτών.

Σε αντίστοιχη ερώτηση για τη συνδεόμενη με το προηγούμενο ανάρτηση της βουλευτού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενας Ακρίτα, ο κ. Μαρινάκης είπε χαρακτηριστικά πως «δεν υπάρχουν λόγια, η ανάρτηση αυτή εκπέμπει μίσος. Ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει ψηλά τον πήχη της χυδαιότητας» και προκάλεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να τοποθετηθεί για τη συγκεκριμένη ανάρτηση. Σε ερώτηση για την πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει κατηγορητήριο για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, ο Παύλος Μαρινάκης σημείωσε ότι «περιμένουμε να δούμε το κατηγορητήριο κατατεθειμένο και υπογεγραμμένο, θα το δούμε και εδώ είμαστε να απαντήσουμε».

Αναφορικά με τις αιτιάσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη για την ασφάλεια της εκλογικής διαδικασίας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για φαιδρή οπτική και συνειδητή υπονόμευση του πολιτεύματος, επιμένοντας ότι η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει να απειληθεί ένα τόσο σημαντικό κεκτημένο. Προσέθεσε, μάλιστα, ότι η κυβέρνηση έχει νωπή λαϊκή εντολή με σημαντικό ποσοστό μάλιστα, όπως είπε, να εφαρμόσει το πρόγραμμα της και τόνισε ότι σε δύο μήνες υπάρχει μία κάλπη εθνικής σημασίας, ήτοι οι Ευρωεκλογές, όπου θα αποτυπωθούν οι πολιτικοί συσχετισμοί για να εμπεδωθεί, όπως επεσήμανε, η πολιτική σταθερότητα.

Ερωτηθείς σχετικώς, ο κ. Μαρινάκης ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει θέμα ανασχηματισμού, για να είμαι σαφής και να μην υπάρχει κάποια παρερμηνεία».

Σε άλλη ερώτηση για το εάν κόβονται φάρμακα προορισμένα για καρκινοπαθείς, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απήντησε ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα να κοπεί κάποιο φάρμακο επικαλούμενος δήλωση του αρμοδίου Υπουργού ‘Αδωνι Γεωργιάδη ότι «δεν κόβονται φάρμακα, ό,τι πρέπει να γράφεται θα γράφεται και ό,τι πρέπει να δίνεται θα δίνεται».

Η ανάρτηση της Ελενας Ακρίτα

Tο λάθος του Τάιλερ είναι ότι δε γεννήθηκε Μαρέβα.
Ο Τάιλερ δεν έχει σπίτι Βολταίρου.
Δεν έχει 40 ακίνητα που δεν ξέρουμε από πού κρατάει η σκούφια τους.
Δεν κάνει περίεργες μπίζνες με μεγάλες εταιρίες.
Δεν αναλαμβανει χαριστικά αναθέσεις κοστουμιών όπως της Aegean και των στολών-εκτρωμάτων των ταξιθετών/τριών στην Λυρική.
Δεν κάνει πολιτικό παιχνίδι με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.
Δεν καταχράται τη θεσμική θέση του συντρόφου του.
Δεν παραγοντίζει με sms και τηλεφωνήματα σε επιχειρηματίες και μεγαλοεκδότες.
Δεν παίζει παιχνιδάκια με τα Πόθεν Εσχες, δεν κάνει τίποτα παρανομο, τίποτα ύποπτο.
Εχω γνωρίσει καλά τον Τάιλερ Μακμπέτ. Έχω κουβεντιάσει πολύ μαζί του και σάς βεβαιώνω πώς πρόκειται για ένα άτομο σοβαρό, με ενσυναίσθηση, πολιτική σκέψη και αυτόνομες απόψεις.
Δεν είναι ουραγός του Στέφανου, δεν είναι ακόλουθος, δεν είναι διακοσμητικός. Και σίγουρα δεν επιδίδεται σε υπόγειους βυζαντινισμούς όπως η εν λόγω κυρία.
Ο Τάιλερ στηρίζει τον άνθρωπο του και τον στηρίζει επί της ουσίας, διατηρώντας παράλληλα ακέραιη την αυτονομία της προσωπικότητας του.
Γι’ αυτό Τάιλερ, ευτυχώς που δε γεννήθηκες Μαρέβα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com