Η πρώτη ομιλία Κασσελάκη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ: «Εμείς οι 48 απέναντι στους άριστους 158»

Αντί για ανακούφιση που υποσχέθηκε ο κ. Μητσοτάκης, προσφέρει μόνο πόνο

by Times Newsroom

Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκίνησε πριν λίγο και για πρώτη φορά, την ομιλία του στην Βουλή και στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Μια ομιλία η οποία θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού πρόκειται να φανεί η πολιτική κατεύθυνση που σκοπεύει να ακολουθήσει.

O κ. Κασσελάκης αναμένεται να δώσει το στίγμα της στρατηγικής του και για τα ζητήματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής, αλλά και για το κόμμα, στη σημερινή πρώτη συνεδρίαση, όπου θα είναι και επί της ουσίας η πρώτη συνάντηση με το σύνολο των βουλευτών του κόμματος.

Φαίνεται ότι οι τόνοι δεν θα ανέβουν με έντονο τρόπο, καθώς έχει δοθεί ήδη και ένα σήμα άτυπης εκεχειρίας με ένα ενωτικό στίγμα εν όψει της αυτοδιοικητικής κάλπης.

Τα κυριότερα σημεία της ομιλίας του Στέφανου Κασσελάκη έως τώρα:

«Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη που παίρνω το λόγο για πρώτη φορά ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μπροστά στην Κ.Ο.»

«Η διαδρομή του καθενός από εσάς αποτελεί ξεχωριστό οδικό χάρτη για ένα συμπαγές μέτωπο».

«Έχουμε 27 βουλευτές ως αντιπολίτευση, θα έπρεπε να είναι παραπάνω».

«Η γλώσσα του σώματος των βουλευτών της κυβέρνησης φανέρωνε πλήρη αλαζονεία για τους συνανθρώπους που έχασαν το βιός τους. Αντί να ζητήσουν συγγνώμη από τον λαό, το μόνο που έκαναν ήταν να ειρωνευτούν τον Γιώργο Ιωακειμίδη και εμένα προσωπικά, χρησιμοποιώντας λογοπαίγνια παιδιών του Δημοτικού. Κατά τα άλλα εμείς είμαστε οι τοξικοί και όχι αυτοί, οι τζάμπα μάγκες».

«Αντί για την ανακούφιση που υποσχέθηκε μετά τον Ιανό ο κ. Μητσοτάκης, προσφέρει μόνο ειρωνεία, πόνο και χαστούκια στους συμπολίτες μας».

«Εμείς οι 48 απέναντι στους άριστους 158. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν και έντιμοι και σοβαροί βουλευτές στη ΝΔ. Αλλά στο τέλος της ημέρας είναι αντιμέτωποι με τη συνείδηση τους όταν χειροκροτούν την κυβέρνηση».

«Τα Τέμπη δεν θα ξεχαστούν και αυτός είναι όρκος τιμής. Ο κ. Μητσοτάκης πήγε στον φράχτη, ένα μήνα μετά τα Τέμπη, για να αλλάξει την ατζέντα στο όνομα του πατριωτισμού».

«Θεωρεί τους Έλληνες χειραγωγούμενους ο κ. Μητσοτάκης».

«Εγώ αισθάνθηκα εκείνη τη στιγμή απανθρωπιά και αισθάνθηκα την ανάγκη να κάνω μία δωρεά. Και λοιπόν; Ας κάνει και ο κ. Μητσοτάκης», είπε για την επίσκεψη του στο ειδικό σχολείο στην Καλλιθέα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com