Ιταλία: Νεκρή 33χρονη από καρκίνο- Αρνήθηκε τη θεραπεία για να γεννήσει το μωρό που λαχταρούσε

Μια νέα μαμά πέθανε αφού αρνήθηκε να υποβληθεί σε θεραπεία για τον καρκίνο για να μπορέσει να γεννήσει το παιδί της.

by Times Newsroom

Η Azzurra Carnelos, 33 ετών, πήγε για εξέταση αφού είδε ένα προειδοποιητικό όνειρο που την ώθησε να υποβληθεί σε έλεγχο. Η μητέρα της, Αντονέλα, είπε στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης: «Είχε ονειρευτεί τη γιαγιά της, η οποία είχε πεθάνει με τον ίδιο τρόπο. Της έλεγε να κάνει έλεγχο».

Η Carnelos, από το Oderzo, λίγο βόρεια της Βενετίας, ξεκίνησε χημειοθεραπεία που έβαλε τον καρκίνο του μαστού της σε ύφεση. Τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους, έλαβε απροσδόκητα τα νέα ότι ήταν έγκυος. Δυστυχώς, τον Ιούλιο, της είπαν ότι ο καρκίνος επέστρεψε. Οι γιατροί τη συμβούλεψαν να ξεκινήσει ξανά χημειοθεραπεία, αλλά η νεαρή κοπέλα αποφάσισε να καθυστερήσει τη θεραπεία για να φέρει το μωρό στη γέννα.

«Ο γιος που λαχταρούσε», σύμφωνα με την Antonella, γεννήθηκε πριν από οκτώ μήνες. Στη συνέχεια, η Carnelos ξανάρχισε τη θεραπεία της κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά ήταν πολύ αργά. Πέθανε στο σπίτι της στο Oderzo το Σάββατο, 13 Απριλίου. «Η Azzurra ήταν δυνατή, γλυκιά και ευγενική μέχρι το τέλος», είπε η οικογένειά της στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. «Ήταν μια υπέροχη μητέρα και μια υπέροχη σύζυγος».

Η κηδεία της πραγματοποιήθηκε στον καθεδρικό ναό του Oderzo στις 17 Απριλίου. Η άτυχη γυναίκα ήταν πτυχιούχος οικονομικών και διοίκησης επιχειρήσεων που εργαζόταν σε τράπεζα ως ανώτερος οικονομικός αναλυτής. Παντρεύτηκε τον σύζυγό της, Francesco, τον Φεβρουάριο, όπως αναφέρεται στο NeedToKnow. Το αγόρι τους Αντώνιο ήταν το μοναχοπαίδι της.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com