Κέντρο Επαγγελματικής και Διά Βίου Μάθησης Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΚΕΔΜΑ): Διαδικτυακό πρόγραμμα: «Στερεότυπα της Επιτυχίας»

by Times Newsroom

Το άγχος της επιτυχίας, της ανάγκης να φτάνουμε συνεχείς στόχους, του να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες (τίνων;) και να νιώθουμε «ικανοί» κυβερνά τις ζωές μας, ανεξάρτητα από τον εκάστοτε ρόλο μας. Τι σημαίνει όμως «επιτυχία» για εμάς; Πώς δημιουργήσαμε τα στερεότυπά της και κυρίως γιατί τα διαιωνίζουμε; Το διαδικτυακό πρόγραμμα «Στερεότυπα της Επιτυχίας» με εκπαιδεύτρια την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Βίκυ (Βάγια) Καραΐσκου, Διευθύντρια της Έδρας UNESCO για τον Οπτικό Εγγραμματισμό στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, θα μας βοηθήσει -μέσα από μια σειρά διαδραστικών και συμμετοχικών ασκήσεων- να διερευνήσουμε τί μας κρατά δέσμιους σε πρότυπα που ίσως δεν είναι δικά μας και πώς μπορούμε να αλλάξουμε τις συνθήκες της ζωής μας παίρνοντας την ευθύνη για το παρόν και το μέλλον μας.

Το Πρόγραμμα προσφέρεται διαδικτυακά στις 7 και 8 Νοεμβρίου 2023 από το νεοσύστατο Κέντρο Επαγγελματικής και Διά βίου Μάθησης (ΚΕΔΜΑ) του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου. Αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία του στην ανοικτή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση, καθώς και την τεχνογνωσία και εξειδίκευση του προσωπικού του στην εφαρμογή καινοτόμων διαδραστικών εκπαιδευτικών μεθόδων, το ΑΠΚΥ, μέσω του ΚΕΔΜΑ, έχει ως όραμά του να συμβάλλει στην ψηφιακή εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού του μέλλοντος και να προσφέρει πρωτοποριακές και ευέλικτες μαθησιακές εμπειρίες.

Καταληκτική ημερομηνία για εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι η 31η Οκτωβρίου 2023. Σύνδεσμος εγγραφής:  https://forms.office.com/e/NjpnLGywhn. Είναι απαραίτητη η συμμετοχή και τις δύο ημέρες του Προγράμματος, διαδικτυακά, για 6 συνολικά ώρες κατάρτισης. Κόστος συμμετοχής: €150 συν ΦΠΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στα Προγράμματα Επαγγελματικής και Διά Βίου Μάθησης που προσφέρει το ΚΕΔΜΑ μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστοχώρο του ή να επικοινωνήσετε στην  ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και στο τηλέφωνο (+357)22411698.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com